Dženifer Lorens i Kris Pret sami u svemiru! Spektakl „Putnici“ u bioskopima od 29.decembra!

Putnici
Promo

Dve najveće holivudske zvezde današnjice – prelepa Dženifer Lorens i super-seksi Kris Pret – udružuju snage u naučno-fantastičnom spektaklu „Putnici“ koji 29. decembra dolazi na velika platna! Reč je o jednom od najintrigantnijih filmova godine iza kojeg osim dvoje najpoželjnijih glumaca i misteriozne radnje stoji i snažno rediteljsko ime: Morten Tildum, nominovan za prestižnu nagradu Oskar za remek-delo „Igra Kodova“ iz 2014. godine.

 

Aurora (Lorens) i Džim (Pret) dvoje su putnika koji se nalaze na svemirskom brodu koji ih prevozi u novi život na novoj planeti. Međutim, uskoro putovanje postaje smrtonosno nakon što ih njihove komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina pre dolaska na odredište. Dok Džim i Aurora pokušavaju da razotkriju šta se tačno krije iza njihovog preranog buđenja, tako se između njih dvoje javlja uzajamna privlačnost…Sve do trenutka kada se brod pokvari, a njih dvoje konačno otkriju zastrašujuću istinu o tome zašto su ranije probuđeni.

Scenario za film potpisuje Džon Spejts, autor filmova „Najmračniji sat“ i „Prometej“, i aktuelnog hita „Doktor Strejndž“. Jedna od svakako najvećih zanimljivosti jeste i ta da se još 2007. godine scenario za upravo ovaj film nalazio na tzv. „Crnoj listi“ – popularnoj holivudskoj listi dobrih scenarija koji još uvek nisu realizovani (neki od poznatih filmova u posljednjih nekoliko godina koji su se takođe nalazili na toj listi uključuju „Whiplash“ i hit „Igra novca“).

Za vreme predprodukcije mnogi poznati holivudski glumci uključujući Kianu Rivsa, Riz  Vinderspun, Rejčel Mekadams i Emili Blant bili su zainteresovani za glavne uloge u „Putnicima“ pre nego su one pripale Dženifer Lorens i Kris Pretu.  

SF spektakl „Putnici“ u domaće bioskope stiže od 29. decembra, a do tada nam ne preostaje ništa drugo nego da uživamo u trejleru.