DŽONI DEP OPTUŽEN ZA STRAVIČNO SILOVANJE: “Strgao je spavaćicu sa nje, i prodro je u nju flašom pića”

Glumac optužen za seksualno zlostavljanje i nasilje pojavio se juče na ročištu, koje je trajalo više od sedam sati, sa svojom bivšom suprugom, glumicom Amber Herd.

printscreen

U potresnoj ispovesti, Amber je Depa još jednom optužila za višestruko silovanje i seksualno zlostavljanje.

Za razliku od ranijih ročišta, porota u Ferfaksu u Virdžiniji juče je zasedala zbog tužbe Džonija Depa, koju je podneo protiv svoje bivše supruge, glumice Amber Herd. Stvari su se u jednom trenutku preokrenule, te je Herd, prilikom saslušanja, izjavila da je žrtva silovanja.

Advokati glumice potom su ispričali jezive detalje.

“Neke prilično užasne stvari su se desile. Dep je strgao spavaćicu sa nje, stavio je na šank i prodro je u nju flašom pića“, rekla je Elejn Bredehoft, advokatica Amber Herd.

Dep i njegov pravni tim su negirali ove navode.

Posle pauze za ručak, Kristi Dembrovski, Depova starija sestra i predsednik njegove produkcijske kompanije, dobila je reč.

Ona je pričala o svojoj i Depovoj mladosti, prisećajući se zlostavljanja koje su ona i brat pretrpeli od strane njihove majke. Glumčeva sestra tvrdila je da je znala za njihove česte svađe, te da se Džoni sa prethodnom izabranicom Vanesom Paradi retko svađao, iako su mnogo duže bili zajedno.

Ovo je bilo tek prvo ročište u nizu, a pretpostavlja se da će spor između bivših supružnika trajati više od mesec dana.