E, TO JE MUŽ! Supruga mu brani alkohol, izlaske i utakmice, a on tvrdi da NIKADA NIJE BIO SREĆNIJI

Džuls Stouks je u braku sa mužem Džeromom već 11 godina, a njihov brak funkcioniše odlično jer se on pridržava pravila koja je ona izmislila.

pixabay

Njih dvoje imaju 51 godinu, a on se bavi muzikom, što njoj predstavlja problem, te mu je zbog toga postavila niz pravila kojih mora da se pridržava. Ona tvrdi da je njihov brak uspešan i dug upravo zato što se Džerom pridržava svoje liste, prenosi “San” (The Sun).

Lista uključuje nekoliko pravila, kao što su redovno nošenje punjača kada krene napolje, njegova baterija uvek mora biti puna. Ako izađe, dopušteno mu je da popije samo dva piva, na poruke mora da odgovori u roku od sata, ne sme da gasi opciju lociranja na telefonu.

Mora da snima sport, odnosno da gleda utakmice samo onda kada ona nije tu. Takođe, Džuls mu je zabranila da igra igrice duže od sata, mora da joj pomaže u nedeljnoj nabavci. Obavezno je da je zove pre nego što dođe kući s posla i da proveri da li joj je potrebno nešto iz prodavnice.

Džerom treba da joj kupi poklon svakih nekoliko meseci, a svake sedmice mora da joj donese cveće. Ona želi romantični izlazak svake sedmice, njegove šifre i pristup svim njegovim društvenim mrežama.

Takođe, mora joj javiti s kim, kada i gde izlazi, te koliko planira da se zadrži. Mora da kuva tri puta nedeljno i da ide s njom u kupovinu odeće, a sa prijateljima sme da izađe samo jednom mesečno. 

Džerom je na sve ovo kazao kako mu se pravila sviđaju, da mu je bio potreban neko ko će ga smiriti, kao i da mu se ne sviđa pravilo za smanjenje unosa alkohola. Sve ostalo mu je super, naveo je on.