E, TO JE PRAVO BOGATSTVO! Slavni glumac uskoro postaje OTAC i to po DESETI PUT (FOTO)

Pedesetsedmogodišnji glumac Edi Marfi po deseti put postaće otac, pišu strani mediji.

wikipedia.org

Slavni komičar Edi Marfi i australijska manekenka Pejdž Bačer navodno će uskoro postati roditelji. 

Iako se o prinovi spekulisalo mnogo ranije, ovog puta sumnje je pokrenulo pojavljivanje Pejdž Bačer u zapadnom Holivudu, kada je bilo nemoguće ne primetiti da je ona u poodmakloj trudnoći. Stomak nije uspela da sakrije čak ni ispod široke haljine koju je nosila tog dana 

Edi i Pejdž imaju jedno zajedničko dete, ćerku Izi Onu, koja se rodila u maju 2016. godine. Par je zajedno već šest godina, ali svoj privatni život čuvaju od javnosti, i to je razlog zašto nemaju profile na društvenim mrežama.

Pre veze sa australijskom manekenkom, zvezda filma Policajac sa Beverli Hilsa bio je u braku sa Nikol Marfi, sa kojom ima šest ćerki – 28-godišnju Briju, 23-godišnju Šajne, 18-godišnju Zolu i 16-godišnju Belu. Oni su se razveli 2006. godine, nakon 22 godine zajedničkog života.

Edi ima 11-godišnju ćerku Angelu sa kontroverznom pevačicom Mel B, i trojicu sinova. Milesa i Erika je dobio sa tadašnjom devojkom Paulet Meknili, a Kristijana iz veze sa Tamarom Hu.

Iako je fotografija lepe Australijanke jasan dokaz da ona i Edi čekaju drugo zajedničko dete, slavni par nije želeo da komentariše navode u medijima.

Podsećamo, oni sve do sada nisu ni potvrdili ni demantovali ove vesti.