Sinoć je Veliki šef priredio rođendansku žuru Aleksandri Subotić. Zadrugari su uživali, igrali, pevali ali bilo je i žestokih svađa do ranih jutarnjih sati.

Ipak, kada se sve to završilo, Aleksandra je počela da čita sve čestitke koje je dobila. U jednom trenutku je naišla na poruku svoje majke Ljube.

Draga ćerko, kao što znaš, za mene a i za vas dve su rođendani uvek bili najlepši dani na svetu. Danas je tvoj 22 po redu, ne 2 ni 12, već 22. Želim da i ti to shvatiš, da napokon odrasteš, da prestaneš da se uzdaš u druge oko sebe, da napokon povratiš samopouzdanje. Prelepa si , zdrava, inteligentna i jaka, ali si dopustila da te učine nesigurnom. Na slici je neko ko te uvek voli i koga treba da braniš, neko ko te pokrivao i štitio ak i od mene. Ona je dobro, volela bih da i ti budeš, jer vidim dan nisi. Danas slavi svoj dan, uživaj i prelomi. Ne treba tebi niko. Najjača si sama, a drugi te samo koče i vuku u blato. Nemoj to da više dopuštaš i pokaži ko si, jer za ovih mesec dana nisi pokazala ni 1%. I nemoj da omalovažavaš instituciju koja se zove “MAJKA” jer sam te na današnji dan rodila JA, a ne spodobe koje tako nazivaš. I ti si majka pa se tako i ponašaj! Živeli i trk nazad na svoj nivo… Brzo! Srećan rodjendan. Ljubi te mama – čitala je Aleksandra.

Davidu se ova poruka nimalo nije dopala te ju je bacio na sto.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.loading...