ALEKSANDRI STIGLO PISMO U “ZADRUGU”: Muž ga je bacio, ali reči koje joj je MAJKA uputila će vas dirnuti

Ove reči niko nije očekivao!

YouTube Printscreen

Sinoć je Veliki šef priredio rođendansku žuru Aleksandri Subotić. Zadrugari su uživali, igrali, pevali ali bilo je i žestokih svađa do ranih jutarnjih sati.

Ipak, kada se sve to završilo, Aleksandra je počela da čita sve čestitke koje je dobila. U jednom trenutku je naišla na poruku svoje majke Ljube.

Draga ćerko, kao što znaš, za mene a i za vas dve su rođendani uvek bili najlepši dani na svetu. Danas je tvoj 22 po redu, ne 2 ni 12, već 22. Želim da i ti to shvatiš, da napokon odrasteš, da prestaneš da se uzdaš u druge oko sebe, da napokon povratiš samopouzdanje. Prelepa si , zdrava, inteligentna i jaka, ali si dopustila da te učine nesigurnom. Na slici je neko ko te uvek voli i koga treba da braniš, neko ko te pokrivao i štitio ak i od mene. Ona je dobro, volela bih da i ti budeš, jer vidim dan nisi. Danas slavi svoj dan, uživaj i prelomi. Ne treba tebi niko. Najjača si sama, a drugi te samo koče i vuku u blato. Nemoj to da više dopuštaš i pokaži ko si, jer za ovih mesec dana nisi pokazala ni 1%. I nemoj da omalovažavaš instituciju koja se zove “MAJKA” jer sam te na današnji dan rodila JA, a ne spodobe koje tako nazivaš. I ti si majka pa se tako i ponašaj! Živeli i trk nazad na svoj nivo… Brzo! Srećan rodjendan. Ljubi te mama – čitala je Aleksandra.

Davidu se ova poruka nimalo nije dopala te ju je bacio na sto.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.