fbpx
10.6 C
Belgrade
27.10.2021
Naslovna Magazin Ekrani DIVNA VEST ZA LJUBITELJE TOMA I DŽERIJA: Čuveni mačka i miš oživljavaju...

DIVNA VEST ZA LJUBITELJE TOMA I DŽERIJA: Čuveni mačka i miš oživljavaju na FILMSKOM PLATNU

Studio Hana-Barbera nam je podario klasik o mačku i mišu koji se kolju do iznemoglosti, a "Warner Bros." sada želi da Tom i Džeri "ožive" na velikom platnu.

Tom i Džeri
screenshot/youtube

Studio Hana-Barbera nam je podario klasik o mačku i mišu koji se kolju do iznemoglosti, a “Warner Bros.” sada želi da Tom i Džeri “ožive” na velikom platnu.

Variety javlja da bi hibrid igranog i animiranog filma mogao da počne sa snimanjem tokom 2019. godine, sa Timom Storijem u rediteljskoj stolici. Stori je poznat po filmovima “Fantastic Four” i nastavku “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer”, a snimao je i “Ride Along”, kao i novog šafta, oko kojeg niko ne zna šta se dešava, prenosi portal “IGN“.

Produkcija će, navodno, snimati stvarni svet dok će Tom i Džeri biti dodati animacijom – kombinacija koju smo videli u epskom filmu Who framed Roger Rabbit.

Mačor i miš neće imati glasove, već će se njihova interakcija umnogome svesti na fizičku komediju koja nam je dobro poznata iz crtaća. “Warner Bros.” zapravo želi da testira mogućnost paralelnog rada ekipe “na terenu” i animatora, jer bi ovo u slučaju uspešnog eksperimenta postao samo prvi od brojnih hibrida koji su u planu.

Od tih drugih filmova jedino nam je poznat Space Jam 2, koji će ovaj put predvoditi Levron Džejms. Tu će se možda naći još i “Cat in the Hat”, ali i novi Skubi Du sa Krisom Kolumbusom kao rediteljem (čovek iza prva dva filma “Sam u kući”). Skubi je viđen za premijeru početkom 2020. godine.