DOBILA TEST ZA TRUDNOĆU: Da li će se u Zadruzi roditi JOŠ JEDNA BEBA?

Miljana neće biti jedina sa bebom u rijalitiju?

Promo

Bane Čolak sumnja da je njegova devojka Zerina Hećo u drugom stanju! Naime, ona je od Drveta mudrosti dobila test za trudnoću koji je prethodno tražio njen dečko Bane Čolak.

“Jao, šta mi radite! Ja ću sada Branislava da udavim. Sada ćete da me pratite kako idem u toalet? Da li je tako? Imam neki problem, kasni mi nekoliko dana”, rekla je Zerina.

Drvo je Zerini reklo da je u Rajski vrt dostavljeno ono što je traženo, na šta je ona izjavila kako joj već nekoliko dana kasni ciklus. Dodala je da i da misli da je to zbog stresa. Zerina je posle nekoliko minuta izašla iz vrta i odmah otišla do dečka koji je bio u kupatilu.

“Branislave, da li si ti normalan? Ja dolazim tamo i ovo stoji na stolici, mislim se šta je ovo? Kaže Drvo da sam ja tražila to. Da shvatim ovo kao sprdnju? Ja izlazim sada iz WC-a i kako da prođem kroz kuću sa ovim? Odmah će da me sprdaju. Tebi je ovo smešno? Sada će oni mene da prate kada ja budem išla da pi*kim! Da prate rezultat. Ja ću sada da dobijem od stresa! Ja ovo neću da nosim kroz kuću, da li si realan?” rekla je Zerina Banetu.