HAOS U “ZADRUZI”: Razbijala čaše, lomila i vrištala, pa htela da ISEČE VENE

Zamalo žestok incident!

YouTube Printscreen

Nadežda Biljić i Lepi Mića su tokom jučerašnjeg dana ušli u žestoku raspravu, prilikom koje su jedno drugom mnogo toga vređali! Pinkova zvezda je čak i gađala Miću šoljom. Biljićevu je obezbeđenje odvelo u zatvor kako ne bi došlo do većeg fizičkog okršaja.

Nakon izlaska iz zatvora Nadežda nije mogla da obuzda bes, pa je želela da napusti Belu kuću pod izgovorom da se ne bi fizički obračunala sa pevačem. Spakovala svoje stvari i čekala pred kapijom. Udarala nogom od vrata i vikala da želi kući.

Kako ju je obezbeđenje sprečilo u toj nameri, ona je počela da histeriše, plače, razbija sve po kući i time izazvala veliki nemir među zadrugarima koji su ušli u verbalni sukob sa njom.

Dok je razbijala čaše, tanjire, ona je ušla u sukob sa Katarinom Ristić, obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do fizičkog okršaja.

Ja sam ona koja želi da živi u čistom pola sata. Sve mi je doku*čilo, ceo dan razbija nešto – besnela je Keti.

Nema sutra, hoću sad, sad ću da polupam vrata, oni mene namerno ovde jebu, ja treba da uzmem da rasečem vene da me vode kući, sad ću da se sečem, ne postoji drugi način nego da se sečem. Pustite me da idem napolje. Pravim nervnog bolesnika jer neće da me puste. Reci im da mi otvore vrata. Odo na ogradu opet. Boli me ku*ac i da im platim, naći ću pare – govorila je Nadežda kroz plač.

U jednom trenutku je čak želela da naudi sebi, ali ju je obezbeđenje pratilo u stopu, ali i Branislav Radonić Brendon koji je sve vreme pokušavao da je odgovori od sulude ideje da napusti Belu kuću.