JEDINI JE POTVRDIO: Ovog Zadrugara gledaćemo i u DRUGOJ SEZONI rijalitija!

Spekulacije o tome ko će ući u "Zadrugu 2" su već uveliko u toku.

Dnevno.rs/Kolaž

Novinar Milan Milošević imao je zapaženo učešće u prvoj sezoni “Zadruge”.

U skladu sa svojom profesijom, uvek je prvi saznavao veliki broj detalja o zadrugarima i njihovim problemima, sukobima, osećanjima, a neretko je ove detalje otkrivao pred ostalima i pred publikom. Ipak, iako je stekao i opravdao reputaciju čoveka koji o svim takmičarima “mnogo zna”, on je uspeo da ostane jedan od omiljenih zadrugara i nije imao velikih problema u međuljudskim odnosima.

Ipak, da situacija ne bude crno-bela, postarao se, primera radi, Miki Đuričić, koji je napravio jedan od najzapaženijih poteza u “Zaduzi” kada je upravo Milana iz čista mira ošamario i to iako njih dvojica nisu bili u direktnom sukobu. Situacija se kasnije ipak izgladila, a kako je izgledala ova situacija podsetite se u sledećem videu:

Iako su spekulacije o tome ko će ući u “Zadrugu 2” već uveliko u toku, još niko to lično nije potvrdio, pa tako ni takmičari iz prve sezone do sada nisu otkrili da li ćemo nekoga od njih gledati i u drugoj.

Sada je to prvi učinio upravo Milan, koji je o svom učešću i svojoj ulozi u “Zadruzi 2” progovorio u specijalnom izdanju emisije “Amidži šou” snimljenoj na Kopaoniku.

Ja sada idem na more. Dobio sam od Velikog šefa 7 dana na primorju, a ja ću doplatiti još malo da ostanem duže. A kada se vratim, nastaviću da radim na televiziji. Gledaćemo se i u “Zadruzi 2”, a da li ću tamo biti kao učesnik ili kao voditelj, ostaje još da vidimo – rekao je Milan.loading...