NAGRADA ZA NASILNIKA: Luka Lazukić dobija 50 HILJADA EVRA da uđe u Zadrugu, obećan mu CARSKI TRETMAN!

Muž pevačice Nataše Bekvalac postaje rijaliti zvezda.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Instagram.com/bekvalceva

Luka Lazukić bi mogao da postane rijaliti zvezda budući da su čak dve producentske kuće zainteresovane da s njim pregovaraju o ulasku u projekat.

Još uvek zakonitom suprugu Nataše Bekvalac, koga je pre tri meseca optužila za porodično nasilje, televizija Pink planira da ponudi čak 50.000 evra za desetodnevni boravak u drugoj sezoni rijalitija “Zadruga”, koja staruje od septembra.

Luka je svestan da je u žiži interesovanja zbog skandala sa Natašom, s kojom je na sudu. Iako on nikada nije želeo da bude u medijima, štaviše, vešto je izbegavao bilo kakav kontakt sa sedmom silom, razume pritisak i potrebu medija da i on bude u žiži interesovanja. I čelni ljudi ovako velikog projekta kao što je “Zadruga” žele da pregovaraju s njim i da mu ponude odlične uslove, jer ovo ne bi bilo prvi put da bivši muž neke od pevačica svoju ispovest ispriča pred milionskim auditorijumom – priča izvor. i kaže da bi Lazukić imao poseban tretman u ovom projektu.

Njegov aranžman bi podrazumevao da bude smešten u luksuznom delub “rijaliti grada”, koji se ovog leta širi i gradi, odnosno u hotelskoj sobi, da ima zasebno kupatilo, ali i pravo da dva sata dnevno koristi mobilni telefon, televiziju i internet. Zadržao bi se svega deset dana, ali to bi bilo i više nego dovoljno da se postigne veliki efekat – navodi izvor.loading...