NIJE IM SE DOPALA PONUDA: Leonardo Dikaprio i Bred Pit ODBILI da glume GEJ PAR

Žene širom sveta tuguju zbog ovoga!

Bred Pit
Beta

Kad se film “Planina Broubek” pojavio u bioskopima 2005. godine, podiglo se puno prašine. Drama o kaubojskom gej paru lansirala je karijere Džejka Džilenhola i Hita Ledžera. Sjajne izvedbe dovele su do toga da su bili nominovani za mnoge nagrade, pa i Oskare, a film je i danas hvaljen od publike i kritike.

Međutim, put do toga bio je prilično težak. Samo snimanje filma više je puta bilo stavljeno u pitanje.
Prvi izbor za reditelja bio je kontroverzni Gas Van Sant.
Niko nije hteo da radi taj film. Ja sam se prihvatio toga i hteo sam jaku zvezdanu postavu. Mislio sam da su nam potrebni poznati glumci kako bismo to izveli. To nije išlo. Pitao sam sve uobičajene prve izbore – Leonarda Dikaprija, Breda Pita, Meta Dejmona, Rajana Filipa… Svi su odbili – rekao je Van Sant.
Dodaje da bi danas reagovao drugačije i da bi se manje fokusirao na zvezde, a više na davanje uloga mlađim i manje poznatim glumcima.
Van Sant je na kraju odustao od režiranja “Planine Broubek” i taj je posao otišao Angu Liju. On je za uloge Enisa i Džeka angažovao svima nama poznati dvojac.
Leonardo i Bred trenutno snimaju prvi zajednički film, “Once Upon a Time in Hollywood” Kventina Tarantina o ubistvima Čarlsa Mensona.