NJIHOVE REČI SVI ČEKAJU: Dvoje bivših učesnika večeras otkrivaju sve o NOVOJ SEZONI “ZADRUGE”!

Njihove rijaliti replike se godinama pamte i ponavljaju, pa zato svi čekaju da vide šta će reći o novom Pinkovom projektu.

Dnevno.rs/Kolaž

Druga sezona “Zadruge” počinje 6. septembra u 21 čas na televiziji Pink, a svi s nestrpljenjem iščekuju da vide ko će se useliti u impresivni grad nadomak Beograda koji je do skoro bio moguć samo u imaginaciji.

Ipak, to što počinje nova sezona ne znači da interesovanje za stare zadrugare jenjava, pa će tako Ognjen Nestorović u emisiji “Zadruga Narod pita finaliste” ugostiti dvoje, prema mišljenju mnogih, najtemperamentnijih učesnika prve sezone “Zadruge” – Zoricu Marković i Lepog Miću.

Osim što će se osvrnuti na ono što je obeležilo prethodnu sezonu, Zorica i Lepi Mića će, kao iskusni rijaliti igrači, govoriti i o “Zadruzi 2”, a posebno o budućim zadrugarima, koji će se useliti 6. septembra u novoizgrađenu kneževinu.

Tokom cele emisije, gledaoci će moći da se uključuju i program i postave pitanja Zorici i Lepom Mići, ali i da iskažu svoj stav o njihovom učešću u prvoj sezoni nagledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Šta će Zorica i Lepi Mića reći o “Zadruzi 2”, revolucionarnim tehničkim rešenjima i za sada poznatim učesnicima, saznaćete večeras u emisiji “Zadruga-Narod pita finaliste” od 23 časa samo na TV Pink!