OTKRIVAMO KO JE “LETEĆI ČOVEK” IZ ZADRUGE: Plavokosi lepotan u odelu na mlazni pogon je NAŠE GORE LIST! (VIDEO)

Na televiziji Pink je u četvrtak počelo emitovanje druge sezone "Zadruge", rijalitija koji je već počeo da obara sve rekorde.

Promo

Jedna od mnogobrojnih stvari koja je oduševila gledaoce i one koji su se našli u veličanstvenom Imaginarijumu bio je “leteći čovek” koji je odelom na mlazni pogon uleteo u impresivni grad i doneo prvo pismo Ognjenu Amidžiću.
U pitanju je Angelo Grubišić, Britanac našeg porekla koji ne krije da mu je oduvek bio san da leti: Angelo je oduševljen celim konceptom Zadruge jer smatra da je u pitanju prava psihološka igra sa interesantnim učesnicima i priznao da ovakvo nešto još nije video:
Ovo je stvarno neverovatan projekat! Nikad nisam video ovoliki prostor u nekom rijalitiju, a ono što se u njemu nalazi je fascinantno. Sve one građevine na jednom mestu, pravi mali grad u kome bi svako poželeo da živi – rekao je on.
Njegov zadatak biće da obuči bezbednosnu službu Pinka kako da koristi mlazno odelo, čemu se raduje:
To je sjajan spoj uma i mašine, nije teško upravljati ovim odelom. Koristimo motore od 1050 konjskih snaga i sve je na nama. Potreban je balans, ne možete osposobiti robote za to. Smatram ovo jednom od najneverovatnijih formi ljudskog letenja – zaključio je Angelo.