PONOSNI MITROVIĆ VOZA GLISER: Željko pokazao kako će izgledati “Zadruga 2”, OSTAĆETE BEZ DAHA (VIDEO)

Druga sezona rijalitija "Zadruge" počeće 6. septembra na televiziji Pink, a ono što je javnost imala prilike do sada da vidi iz impresivnog grada ostavilo ih je bez daha.

Promo

Danas je Željko Mitrović neposredno pre spustanja flote čamaca, gondola, brodova, jahti i ostalih plovila, lično isprobao plovidbene sposobnosti morskog zaliva u svom Imaginarijumu poznatijem kao Zadruga 2!

Podsetimo, ranije su u Šimanovce stigli oldtajmeri, šest šlepera umetničkih dela, vrednih reprodukcija, ali i originalnih umetničkih ostvarenja iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope i sveta, kao i odela na mlazni pogon koje će koristiti Veliki šef i njegovi pomoćnici.

Željko Mitrović saopštio je sa gradilišta svog imaginarijuma, poznatijeg kao “Zadruga 2″, da je sinoć u 22:25h uspešno podignuta završna, četvrta kupola na 40 metara visine, na centralnoj palati i jednoj od najlepših građevina u ovom delu Evrope, izgrađenoj u stilu neoklasicizma.

Željko Mitrović sa projektom ”Zadruga 2” u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka pokušaće da spoji i tri epohe – početak XVI, XX i XXI veka.