SLAVNI BIVŠI SUPRUŽNICI ULAZE U RIJALITI: Da li ćemo i u “Zadruzi 2” gledati OPAKE SVAĐE?

Smatra se da će njih dvoje napraviti šou!

Dnevno.rs/Kolaž

Ivan Fece Firči i njegova bivša supruga Marina Perazić ulaze u drugu sezonu “Zadruge”, saznaje Kurir!

Bivši bubnjar benda EKV i pevačica koja je u staroj Jugoslaviji važila za najveći seks-simbol dobili su ponudu koja se ne odbija! Nekadašnji supružnici učestvovaće u drugom delu popularnog Pinkovog rijalitija koji startuje u septembru. Naime, produkcija “Zadruge” pozvala je učesnike “Farme” i “Dvora” jer smatraju da će njih dvoje napraviti šou.

Marina i Firči su već bili učesnici rijalitija i imaju iskustva s tim. Oni su privlačili veliku pažnju i program je bio izuzetno gledan. Marina je učestvovala i u hrvatskoj i u domaćoj ‘Farmi’, i to u dve sezone, a Firči je bio u ‘Farmi’, ali i ‘Dvoru’, tako da znaju kako da se ponašaju i šta je rijaliti. Oboje su dobili dobru ponudu, što finansijsku, što u smislu uslova, viđanja dece. Ovih dana trebalo bi da se nađu sa čelnicima Pinka i da potpišu ugovore – kaže izvor blizak produkciji i dodaje da je sa Perazićevom bilo malo teže pregovarati.

Marina je imala jako loša iskustva tokom boravka u sedmoj sezoni “Farme”. Žena se razbolela, bilo joj je teško što ne viđa ćerke, posebno što se nije nadala da će ostati do finala. Ipak, nakon dugog razmišljanja prihvatila je ponudu i ne verujem da će se predomisliti – kaže izvor.

Podsetimo, bivši bubnjar EKV ušao je u “Farmu” 2010. godine i napravio pravi šou, posebno zbog svojih svađa sa Milošem Bojanićem, koga je godinu dana kasnije u “Dvoru” gađao flašom soka, zbog čega je diskvalifikovan.

Marina je na imanju u Lisoviću u sedmoj sezoni provela 135 dana i uspela da dođe do finala i zauzme peto mesto. Ipak, Perazićeva je rekla kako je nakon rijalitija imala ozbiljne zdravstvene probleme, nije izlazila iz kuće i imala je gušenja. Pre sedme sezone “Farme” 2016. godine, pevačica je učestvovala i u prvoj sezoni, ali i u hrvatskom rijalitiju, a kako su njene ćerke ranije rekle, tamo se mnogo više svađala i nervirala nego u srpskoj verziji.


2009. Marina je učestvovala u prvoj sezoni “Farme”

2010. Firči ušao u Pinkov rijaliti i izazvao veliku pažnju

2011. Bio je u jedinoj sezoni “Dvora”, kad je Miloša Bojanića gađao flašom

2016. Marina se ponovo uselila na imanje u Lisoviću, gde je provela 135 dana i stigla do finala