TEŠKA NOĆ U RIJALITIJU: Uništili nameštaj, pale su teške reči, a onda je nastao JOŠ VEĆI HAOS (VIDEO)

Njihov sukob je sve veći!

YouTube Printscreen

Svađa Miljane Kulić i Marka Miljkovića tokom cele večeri nije jenjavala. Kako je Kulićevu Marko svu isprskao parfemom, ona je oprala kosu, ali se miris toliko uvukao u kosu da se i posle pranja osećao.

Miljana se požalila Nataši Moskvi zbog toga, pa su Marko i ona ponovo ušli u žestok konflikt, a ovoga puta su stradale lične stvari i Zadrugin inventar.

“Baba-serice, je l’ to provociraš? Je l’ malo go*ance. Provociraš me. Fekalijo Kulić”, započeo je Marko.

“Sujeta mu je povređena, jer mi je Maja sinoć ispričala da neće sa ovim slepcem da bude. Kad nije mogao da ti se digne na nju. Ti si besposleni gmizabac i imbecil”, vređala ga je Miljana.

Kako se Miljana popela na Markov krevet, njega je to izvelo iz takta, pa je počeo da skače po njenom i počeo je da šutira njen jastuk. Potom skinuo posteljinu i njom obrisao pod, a potom je to isto Kulićeva uradila i sa njegovom posteljinom.

Miljana je na nekoliko trenutaka izašla iz spavaće sobe i ponovo se vratila u Markov krevet, a kako ona ne bi ostala tu, Marko je ispolivao krevet u kom je bila, a potom i sve ostale koji su bili tu.

“Juče sam raskinuo sa devojkom, ona danas hoće da mi se uvuče u krevet. Je*aću te sa slašću u mozak. Samo zato što si bila trudna, štedeo”, vikao je Marko.

“U “Zadruzi” si bio moja prikolica, moja parazit. Kuvao si mi spremao, kuvao kafu. Sve što mi je trebalo ti si radio”, pričala je Miljana.

Miljana požalila svojoj majci Mariji Kulić zbog toga, ona se umešala, pa pokušala da smiri tenziju. Ova situacija je iznervirala mnoge zadrugare, pa je u spavaćoj sobi nastao pravi haos.

Pogledajte kako je sve izgledalo: