ULAZI U “ZADRUGU” DA ZAPROSI BLOGERKU: Luna će uskoro dobiti PRSTEN, ALI NE OD SLOBE!

Luna Đogani i dalje je tema broj jedan u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga", koji je prošlog četvrtka startovao na televiziji "Pink", a izgleda da će tek biti jer joj se smeši prosidba!

Luna Đogani
YouTube Printscreen

Iako je blogerka u brojnim intervjuima govorila da se nikad više neće vratiti na “mesto zločina”, odnosno u rijaliti, ona je ponovo to učinila, a u spoljnom svetu je ostavila dečka Nenada Marinkovića Gastoza, s kojim još uvek zvanično nije obelodanila vezu. Međutim, da je njihova ljubav jaka svedoči Lunin bliski prijatelj, koji tvrdi da će Jutjub zvezda zaprositi blogerku, i to baš u “Zadruzi”.

Gastoz i Luna su zaljubljeni jedno u drugo do ušiju. Oni su prošle godine bili zajedno nekoliko meseci, ali su raskinuli zbog gluposti. Međutim, sada je situacija drugačija i okolnosti su se promenile. Nenad je za kratko vreme uspeo da joj pomogne da ostavi iza sebe priču sa Slobodanom Radanovićem. Iako još nije sasvim prebolela Slobu, Luna je srećna s Gastozom. Odlučili su da ljubav kriju od očiju javnosti i da je čuvaju samo za sebe, zato ona i govori da su samo prijatelji – kaže izvor.

On priča da je Gastoz svestan da Luna i dalje pati za Slobom, ali ga to neće sprečiti da je zaprosi pred ostalim učesnicima, ukoliko mu to produkcija dozvoli.

Sve je osmislio, a uskoro će kupiti i skupoceni prsten. Naravno, to će biti veliko iznenađenje za nju. Nenad razume da ona gaji osećanja prema Slobi, ali je uveren da je iskrena prema njemu i da će njihova ljubav ovog puta pobediti sva iskušenja. Njemu je sada najvažnije da je zaprosi, a kada se završi rijaliti, već su se dogovorili da će započeti zajednički život – završava izvor dok mi čekamo datum.

View this post on Instagram

On je moj drug i moja podrska ❤️ @gasttozz.official

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) onloading...