ŽELJKO IMAO PAKLENE PLANOVE: Saradnici jedva nagovorili Mitrovića da ne uvede OVO u Zadrugu 2!

Takmičari nisu ni svesni koliko su sreće imali!

Promo

Željko Mitrović bio je na korak do toga da u jezero u „Imaginarijumu“ ubaci krokodila, ekskluzivno otkriva „Alo!“. Od te ideje odustao je u poslednjem trenutku, na insistiranje saradnika. Ipak, ubeđivanje da odustane od reptila u „Zadruzi“ potrajalo je prilično dugo, čak ni njegovi saradnici do samog kraja nisu bili sigurni da li su uspeli ili će jezerom plivati Lale Gator.

Željko je došao na ideju da u jezeru bude pravi krokodil. Već je uveliko razmišljao o nabavci kaveza i opasnog reptila i imao je pregršt ideja kako bi igra mogla da se vrti oko toga. Tako nešto nije viđeno na srpskoj televiziji, pa je sigurno da bi izazvalo veliku pažnju – počinje priču dobro obavešteni izvor „Alo!“ i dodaje da su, ipak, morali da prvenstveno misle na bezbednost učesnika.

 Iako bi krokodil u „Zadruzi“ sigurno izazvao pažnju publike, verovatnije je da bi izazvao opštu histeriju učesnika. Pritom, moralo se misliti i na nepredviđene situacije. Koliko puta se dešavalo da se učesnici pod uticajem alkohola potuku, izazovu neki eksces, svašta nešto… Ko garantuje da se u „Zadruzi 2“ neće desiti da neko pijan upadne u jezero? Plitko je i samo po sebi ne predstavlja opasnost, naročito jer je obezbeđenje uvek prisutno. Ali šta bi se desilo da je u jezeru krokodil?! Bolje je da se ne rizikuje – rekao je izvor “Alo!” i dodao da je Mitrović, posle dugih konsultacija sa saradnicima, shvatio da bi to bio previše rizičan potez.

Željko je prihvatio predloge i sugestije najbližih saradnika i odustao od ideje da ubaci krokodila u jezero. Shvatio je da je već dosta uradio i da su mnoge stvari koje je donela „Zadruga 2“ prvi put na televiziji, tako da i nije bilo potrebno da preteruje sa opasnim gmizavcem, kojeg bi bilo teško kontrolisati. On je čovek kome ideje ne manjkaju, stalno nešto novo smišlja, ali je istovremeno pametan da prihvati sugestije svojih saradnika, zbog čega su mu oni zahvalni, jer prepoznaje njihov trud – završava izvor.


loading...