EMISIJA KOJA JE VIŠE OD IMENA: Ovo su NOVI VODITELJI kultne RTS-ove emisije – “ŠARENICE”!

Žikina Šarenica
YouTube Printscreen

"Ne prekidamo nit", saopštava RTS.

 

Radio televizija Srbije saopštila je danas da će nastaviti sa emitovanjem “Šarenice” u istom terminu – subotom i nedeljom od 9.00 do 11.00 nakon što je njen voditelj Živorad Nikolić prešao na drugu televiziju.

Ana Babić i Slobodan Šarenac su novi voditelji “Šarenice”, “emisije koja je više od imena”, saopštila je Služba za odnose sa javnošću i korporativni imidž RTS i dodala da je urednik emisije Aneta Ivanović.

U istom terminu, i ovog vikenda, ne prekidamo nit. Drugačiji smo, ali je ista Srbija koju vam prikazujemo. Kad je najšarenija, pokazaćemo vam je do najfinije nijanse. Od salaša, do Južne pruge, i popreko – od Istoka do Zapada – navodi RTS.

Direktor RTS-a Dragan Bujošević rekao je ranije da je “Šarenicu” osmislio Aleksandar Tijanić, ona je proizvod RTS, tako da je sasvim sigurno da Žika ne može da je prenese na drugu televiziju.

Izvorni naziv emisije je ‘Šarenica’, a Žikino ime je dodato pre nekoliko godina. Ne znam kako je to urađeno, ali to ime nije njegovo, kao ni koncept emisije. On je pre godinu otišao u penziju, posle čega sam mu ponudio da nastavi da vodi emisiju. I za to je dobijao autorski honorar – rekao je Bujošević.

Žikina šarenica na TV Pink biće emitovana od 3. marta od 8.00 do 11.00. Živorad Nikolić je kandidat na listi “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd”.