ENSH objavio spot ta pesmu ,,Nedavno”

Ensh
Promo

Solo artista i producent Milenko Vujošević, poznatiji kao Ensh, veliku pažnju publike u regionu privukao je pesmom ,,Ćuti", prvim singlom koji je snimio na maternjem jeziku.
Ensh je upravo plasirao novi spot za pesmu ,,Nedavno", drugi singl kojim najavljuje EP "Both of them Milenko", izdanje na kojem će objediniti rad na engleskom i maternjem jeziku.

 

Novim spotom za pesmu ,,Nedavno”, u kojoj gostuje Dunja Dačić – Dojo, Ensh je nastavio da nadograđuje jedinstven vizuelni identitet, a stihovima i tonovima da koketira sa elektro-pop stilovima.

​,,Svaka moja pesma predstavlja igru rečima i idejama. Singlom ,,Nedavno” pokušao sam da dam formu tenziji koju često osećam – tenziji između nostalgije i neizvesne budućnosti… Ipak, studirao sam filozofiju, pa volim i da mudrujem”, kazao je Ensh povodom objavljivanja nove pesme i prvog spota za koji je sam osmislio koncept. ,,Spot je snimljen iz jednog kadra – uhvatili smo sadašnjost, pokretne slike zanimljive prošlosti i blesak neizvesnosti sutrašnjice”, dodao je Ensh.

Milenko Vujošević je na spotu za pesmu ,,Nedavno” sarađivao sa Jelenom Petković i Jelenom Rubil.

Posle uspešne regionalne turneje sa belgijskim sastavom Soldout, Ensh nastavlja sa koncertnim aktivnostima.

Već 11. juna nastupiće na festivalu Devet u beogradskoj Ciglani, a 12. juna i kao specijalni gost na velikom prestoničkom koncertu grupe Ti u KC Grad.loading...