EPILOG TUČE NA DERBIJU: Glumcu Milanu Kaliniću preti ozbiljna kazna? (VIDEO)

Protiv glumca Milana Kalinića biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog učestvovanja u tuči sa navijačem Zvezde Daliborom - Dadom Krkovićem na utakmici između Partizana i Zvezde u subotu u hali „Pionir“. saznaje “Blic”.

Beta

Kako nezvanično saznaje “Blic”, nakon što se glumac Milan Kalinić u subotu uveče pred početak najvažnije utakmice u dosadašnjem delu sezone između Partizana i Zvezde potukao sa navijačem Zvezde Daliborom – Dadom Krkovićem, policija je obavestila dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva o incidentu.

– Policija se konsultovala sa dežurnim tužiocem koji im je rekao da podnesu krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv glumca zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskim priredbama – kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Kakva će sudbina Kalinića zadesiti nakon što protiv njega bude podneta krivična prijava znaće se u narednom periodu.

Ono što je izvesno jeste da ukoliko dođe do postupka, za ovo krivično delo zakon predviđa kazne zatvora od šest meseci do pet godina, kao i novčanu kaznu.

Takođe, učiniocu ovog dela obavezno se izriče i mera bezbednosti zabrane prisustvovanja određenim sportskim priredbama.

Brutalna tuča između Kalinića i Krkovića dogodila se neposredno pred početak utakmice Partizan – Crvena zvezda. Prema informacijama iz hale gde se tuča dogodila, do sukoba je došlo u VIP loži i to sve, navodno, zbog mesta sedenja.