Era Ojdanić opljačkan: Lopovi ga ojadili za 15.000 evra

Andriji Eri Ojdaniću na slavu Sveti Nikola opljačkane su dve kuće u selu Leskovac kod Stepojevca, gde živi njegova bolesna ćerka Jasmina s dadiljom, i tom prilikom odnete su stvari u vrednosti od 15.000 evra.

Kako Kurir saznaje, pljačkaši su upali na pevačevo imanje između 17 i 20 časova dok nikoga nije bilo i napravili opšti haos u svim prostorijama. Kad su komšije čule i primetile da nešto nije u redu, odmah su pozvale Ojdanića i objasnile mu šta se dešava, nakon čega se on za pomoć obratio policiji, koja je rano ujutro izvršila uviđaj.

– Inspektori su dolazili juče i obećali su mi da će dati sve od sebe da nađu i kazne gamad koja se usudila da mi uđe na imanje. Razbojnici su provalili u obe kuće u dvorištu i odneli mi vredne stvari za koje sam vezan – harmoniku od 140 basova koju mi je poklonila pokojna žena Ljupka i čija je vrednost 10.000 evra, i mnogo stvari koje sve zajedno sigurno koštaju pet hiljada evra. Unutra je sve rastureno, fioke su otvorene, na podu nema čega nema, vrata su obijena, ma strava i užas. Sreća u nesreći je što moja bolesna ćerka nije bila u kući, nego kod druge ćerke Milene na slavi, inače bi se svašta desilo. Jadnica bi se uplašila i doživela šok. Od sada moram da vodim računa o imanju da ponovo ne dođe do slične situacije – potvrdio je Era.

Ojdanić naglašava da je njegov kum čija se kuća nalazi preko puta njegove takođe opljačkan istog dana.
– Ovo je strašno šta se dešava, ali ja neću sedeti skrštenih ruku i pronaći ću lopove, makar mi to bilo poslednje u životu. Za jedan dan obijene su tri kuće u selu i policija treba da povede računa. Angažovao sam dve žene da sve lepo pospreme, čak sam i ja pomogao koliko sam mogao – rekao je pevač za Kurir.