Prema pisanju Bilborda, pesma će biti objavljena 25. maja, a producent je Diplo, koji stoji iza nekih od najvećih hitova prethodnih godina poput "Lean On" i "Cold Water".

 

Himnu Svetskog prvenstva u fudbalu koje će biti održano u Rusiji interpretiraće glumac Vil Smit koji će se na taj način vratiti u muzičke vode. Njemu će se pridružiti Kolumbijac Niki Džem, kao i Albanka Era Istrefi.

Himna Svetskog prvenstva obično se izvodi na ceremoniji otvaranja ili zatvaranja takmičenja. Svetsko prvenstvo pre četiri godine otvorili su Pitbul i Dženifer Lopez, dok je prvenstvo 2010. zatvorila Šakira. 

Pored uspešne glumačke karijere koju je ostvario, Vil Smit je imao uspeha i u muzici osamdesetih i devedesetih godina, prvobitno u saradnji sa di-džejem Džezijem Džefom, a zatim je otpočeo i solo karijeru, piše Gardijan.

Niki Džem je jedan od najvećih latinoameričkih zvezda, a njegov poslednji singl X pregledan je skoro 800 miliona puta na Jutjubu. Njegovi prethodni hitovi imali su više od milijardu pregleda.

Era Istrefi proslavila se pesmom BonBon, koja je bila svetski hit. Rođena je na Kosovu i Metohiji. Na našim prostorima zapažena je kada je u centru Prištine u hramu Hrista Spasa snimila kontroverzni spot.loading...