ESTRADA “ODLEPILA” ZA POPULARNIM BRENDOM: Otkrivamo zašto ga svi reklamiraju (FOTO)

Ovaj brend je "zapalio" javnu scenu u Srbiji

PROMO

Vojaž, Kija Kockar, Stanija, Edita, Teodora Džehverović, Katarina Živković, Milica Todorović, Tijana Em… Samo su neka od mnogih imena čije društvene mreže „izgore“ nakon svake nove objave.

Koliko je uticaj ovih javnih ličnosti na druge ljude jak možemo primetiti kroz niz komentara ispod svake objave, ali i izuzetno veliki broj „lajkova“.

Ono što posebno „upada“ u oči jesu i njihovi omiljeni brendovi, koje sve češće reklamiraju i na taj način pratiocima pokazuju pogodnosti i benefite određenog proizvoda.

Ako ste aktivni na društvenim mrežama možete primetiti kako sve veći broj javnih ličnosti u saradnji sa kladionicom Meridian svojim fanovima donosi ekskluzivne poklone, a jedan takav je i bonus za klađenje od fantastičnih 1.500 DINARA, kao i 100 GRATIS SPINOVA.

Međutim, ako biste se registrovali preko promo koda Edita bonus bi bio DUPLO VEĆI!

Kad dobijem 3.000 dinara i 400 spinova nakon registracije sa promo kodom “Edita” na meridianbet.rs VS kad me prodaju Siti i Barsa… Jel ste se registrovali? Dajte neke tipove za danas – poručila je Edita ispod objave koja je za samo nekoliko sati premašila desetine hiljade lajkova.

Pored eksluzivnih promocija i poklona koje zajedno dele igračima, posebno zanimljivo je i to što oni učestvuju u brojnim aktivnostima koje se tiču društveno odgovornog rada, pa je tako Kija Kockar na početku godine u saradnji sa kompanijom Meridian posetila opštine Gračanica, Velika Hoča i Orahovac i tom prilikom obradovala mališane paketićima.

View this post on Instagram

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)


Ovo su samo neki od razloga zašto sve veći broj javih ličnosti poverenje poklanja upravo ovoj domaćoj kompaniji, a najveća sportska i kazino ponuda, kao i ekskluzivni bonusi – razlog su zašto je Meridian igračima omiljeno mesto zabave.

Detaljnije o svemu saznajte OVDE.