Estrada u šoku: Slavni domaći pevač PRELAZI U GLUMCE? Pojavili se i prvi kadrovi iz filma (FOTO)

Mali broj talentovanih pevača, ume, zna i može da pesmi ,,pridoda” i glumu. Kroz film, u formi kabarea ili mjuzikla, umetnost dobija novu formu. Otkrivaju se talenti, a publika stiče nezaboravan utisak.

Promo

Ovih dana, pevač Ivan Milinković, izenadio je svoje fanove. Naime, posle tri decenije pevačkog staža, ovaj vanserijski vokal imaće i debi na filmskom platnu. U novom domaćem ostvarenju “Studenac”, Ivan je zadobio poverenje reditelja.

“Radnju filma ne smem da otkrivam. Iskustvo je prijatno i nesvakidašnje za mene, upoznao sam nove ljude, osvestio sebi neke nove životne sfere. Kao što rekoše veliki glumci i reditelji svojevremeno: “Nema velikih i malih uloga, već samo dobro ili loše odigranih””, dodao je Milinković.

Promo

Film “Studenac”, reditelja i režisera Borka Brajovića, inspirisan je istinitim događajem.

Glumačku ekipu između ostalih čine – Tihomir Stanić, Slaviša Čurović, Đorđe Erčević i mnogi drugi. Film će uskoro imati svoju premijeru.

“Ivan je izuzetno talentovan za glumu, velika je šteta što se ranije nije oprobao i na filmskom platnu. Siguran sam da bi napravio veliki uspeh. Jedva čekam da čujem reakcije publike za Ivanovu glumu i film koji smo radili”, kaže reditelj o ulozi Ivana Milinkovića.

Ne brinite, muzika će uvek biti Ivanova najveća ljubav. Dok čekamo premijeru filma, Milinković vredno radi u studiju na pesmama za svoj samostalni cd.

Kako je otkrio, gostujući u jednoj emisiji, sprema se možda i duetska pesma. Saznali smo kratke stihove: “Na istom jastuku, ti i ja stranci” – naslov obećava! Sa nestrpljenjem čekamo sve ono što nam ovaj multitalentovani umetnik priprema u narednom periodu.