EVA LONGORIJA NA UDARU KRITIKA: Objavila fotke sa sinom, a jedan detalj razbesneo je fanove (FOTO)

Američka glumica Eva Longorija trenutno uživa na 72. po redu filmskom festivalu u Kanu, a osim fotografijama sa crvenog tepiha, omiljena glumica neretko objavljuje i one sa sinčićem Santijagom.

Beta/AP

Izuzetak tako nije bila ni poslednja fotografija koju je Eva objavila na svom Instagram profilu, međutim, umesto očekivanih komplimenata, glumicu su u komentarima zasuli kritikama i optužbama za nemarno ponašanje prema desetomesečnom dečaku.

View this post on Instagram

Vacation Mode! ☀️🍹

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Na objavljenoj fotografiji Eva u ležernom izdanju na brodu zadovoljno pozira sa sinčićem u naručju, a ono što su mnogobrojni obožavatelji primetili jeste činjenica da dečak na sebi nema prsluk za spasavanje.

“Nadam se da na fotografiji ne plovite, u suprotnom, maleni treba imati prsluk za spasavanje”, “stavi detetu prsluk za spasavanje”, “gde je prsluk za spasavanje”, neki su od komentara ogorčenih pratitelja kojima se nije svidelo što je glumica sa desetomesečnim dečakom otišla na brod bez opreme za spasavanje.

Međutim, bilo je i onih koji u spornoj fotografiji nisu videli ništa negativno pa su u komentarima pohvalili Evinu opuštenost i brigu za malenog.

“Prekrasni ste oboje”, “dete ti divno pristaje”, “uživajte, preslatki ste”, komentirali su oni kojima činjenica kako desetomesečni Santijago na brodu nema prsluk za spasavanje nije bila sporna.