EVAKUISAN NOĆNI KLUB U DOBOJU: Koncert popularnog folkera iz Srbije PREKINUT zbog dojave o bombi!

Zabava
Pixabay.com

Policija u Doboju je nešto pre ponoći dobila prijavu da je u ugostiteljskom lokalu "Džungla" postavljena eksplozivna naprava. U tom trenutku je u lokalu trajao nastup pevača Ace Lukasa, koji je odmah prekinut.

 

Na lice mesta odmah su upućene patrole, osobe koje su bile u objektu su evakuisane i obavljen je protivdiverzioni pregled. Nakon toga je utvrđeno da se radi o lažnoj prijavi.

– Preduzimaju se sve potrebne mere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti prijave i identifikovanja počinioca krivičnog dela „lažno prijavljivanje krivičnog dela“ – rekli su za srpskainfo.com iz PU Doboj.

Koncert je organizovao Miro Stevanović, vlasnik noćnog kluba “Baron”, koji je za srpskainfo.com potvrdio da koncert nije nastavljen nakon dojave o bombi.

– Dojava je bila 15 minuta prije planiranog kraja koncerta. U tom trenutku lokal je bio pun ljudi. Svi su evakuisani, a Aca Lukas je odmah napustio Doboj – rekao je Stevanović.

Popularni folker se nije oglašava povodom ovog incidenta.

Osim policije, na lice mesta upućeni su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Doboj, Služba hitne pomoći Doma zdravlja Doboj i službenici „Elektro Doboja“.loading...