Evo gde će se posetioci Lovefesta provoditi tokom dana

Ovog leta od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, osim dobro poznatog noćnog programa na Fire, SMF Energy i Jack Live Stage-u, posetioci Lovefesta će i preko dana moći da uživaju na novoj bini koja je smeštena na jednom od najvećih bazena u Srbiji.

 

U okviru dnevnih žurki koje će trajati svakog dana od podneva do 18h nova bina Lovefesta ugostiće najpoznatije di-džejeve iz Srbije, kao i izvođače iz Evrope. Tako će deveto izdanje festivala ljubavi posetiocima pružiti 72 sata neprekidne zabave i novo iskustvo festivalskog provoda.

Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević otvaraju dnevne žurke

U okviru dnevnih žurki na gradskom olimpijskom bazenu nastupiće proslavljeni srpski di-džejevi Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, kao i Nemanja Vlahović poznatiji kao Manjane. Poslednjeg dana festivala iz Frankfurta na dnevne žurke stiže mlada nada nemačke tehno scene Xara.

Rezidenti kluba 20/44 dolaze na “Lovefest na vodi”

Kultni beogradski underground splav koga je renomirani časopis Guardian svrstao u deset najboljih svetskih muzičkih klubova, stiže i na Lovefest. Ovog puta zavodljive disko house zvuke popularnog “Broda” na bazen donose di-džej Zule, Trole, Vlada Russ i Prodavac Meda. 

Inače, vrnjački bazen je smešten nedaleko od festivalske lokacije, a kao jedan od najvećih u zemlji može da ugosti više od 2.000 posetilaca tokom dana.

 

 Da podsetimo, na Lovefest koji je i ove godine podržan od strane Heinekena dolaze najveće svetske di-džej zvezde među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Juan Atkins, Fred P, DJ Qu i mnogi drugi. U okviru Jack Live bine koja promoviše tvrđi gitarski zvuk nastupiće Laibach, Hladno Pivo, Who See, Marčelo, Goblini, Atheist Rap i Eyesburn.