Evo kako da mu proverite DUŽINU bez seksa i lenjira

Postoji veliki broj načina da manje-više sigurno odredite koliki je 'ponos' vašeg dečka, a da pritom ne dođe do seksa. Bitno je samo da budete maštoviti i kreativni!

SLUČAJAN DODIR SVE OTKRIVA

Uvek možete vizuelno da procenite koliki mu je, pogotovu ako nosi uske pantalone. Međutim, ako to nije dovoljno, neophodno je da sa pogleda pređete na dodire. Ipak, možda bi za početak bilo najbolje da budete suptilni, pogotovu ako je u pitanju prvi sastanak. Najbolji način je da ga pozovete da igra sa vama – a onda rukom “slučajno” pređite preko njegovog međunožja.

Ako niste zadovoljni rezultatima, uradite ovo ponovo minut kasnije. Velika je verovatnoća da će ovog puta biti dosta veći!

SEDITE MU U KRILO

Sasvim bezazleno sedenje u krilu, dok pričate o bilo čemu, može da vam otkrije više nego što mislite. Lako ćete zadnjicom osetiti šta se krije u pantalonama, posebno ako se skoncentišete na to. Ovde će vam posebno koristiti nemirno vrpoljenje.

SAMO DA DOHVATIM NEŠTO…

Sedite u kafiću, flertujete ali ne možete da prestanete da se pitate šta se nalazi u pantalonama. Jedan od mogućih načina je da se nagnete da dohvatite nešto preko njega – to može da bude vaša torba koja je taktički pozicionirana pored njegove stolice. Sasvim slučajno ćete rukom očešati njegovo međunožje, a na mesto ćete se vratiti sa svojom torbom i odgovorm na vaše pitanje.

PETING

Ako ne želite da dođe do seksa, a silno vas zanima veličina, peting vam uvek ostaje kao opcija. Ovo je ujedno i najsigurniji način da procenite veličinu, a u zavisnosti od toga dokle ste spremni da idete sve može da se završi preko pantalona – ili ispod njih.

PROSPITE PIĆE

Jedan od najstarijih trikova je slučajno prosipanje pića po njegovim pantalonama. Onda ćete se, naravno, ponuditi da mu obrišete pantalone i ispravite štetu. Usput ćiskoritite vreme i da ispitate teren.

VODITE GA NA BAZEN

Ako je vaš dragi sportski tip, sigurno ćete ga lako zainteresovati da sa vama ode na plivanje. Kupaće gaće su najbolji prijatelj svake devojke, jer bez greške oktrivaju sve što želte da znate. Plus, u vodi lako možete naizgled slučajno da ispitate situaciju.

OBRATITE PAŽNJU NA PRSTE

Šake mogu da otkriju mnogo toga o muškarcima, a između ostalog i o dužini njegovog penisa. Naučnici tvrde da muškarci koji imaju kažiprst kraći od domalog prsta imaju duži penis. A što je razlika veća, penis je duži.

Pogledajte i njegov palac usput, jer momci sa gugačkim i širokim palčevima uglavnom imaju čime da se pohvale.

ISKORISTITE APLIKACIJU

O tome koliko je ovo pitanje popularno govori i činjenica da postoji aplikacija pomoću koje možete da odredite koliki mu je penis. Aplikacija za pametni telefon “Predviđač” (The Predicktor) navodno prilično precizno određuje dužinu, i to na osnovu nekoliko informacija – visina, seksualna orijentacija i dužina prstiju.

 loading...