Evo kog muškarca je SUNČICA TRAVICA prvog posetila po povratku u Beograd (FOTO)

sunčica travica
privatna arhiva

Popularna manekenka i foto model Sunčica Travica posle mnogo vremena ponovo je u Beogradu.

 

Sunčica Travica dugo živi i radi u Turskoj, a pre nekoliko dana vratila se u Srbiju i to na duže. Odmah po povratku posetila je svog dugogodišnjeg prijatelja i frizera, Predraga Peđu Božića u čijem smo je salonu i zatekli.

 

– Došla sam u Srbiju jer sam se uželela porodice i prijatelja. Nikada ranije nisam bila toliko dugo razdvojena od njih, mnogo mi nedostaju. Ostaću ovde neko vreme kako bih provodila vreme sa njima – počela je priču Sunčica za Dnevno.rs

Na naše pitanje da li je ovde zbog još nekog i da li je možda ljubav razlog dužeg boravka u Srbiji, otkrila je:

 

– Reći ću samo da sam jako srećna, zadovoljna i ispunjena. Ne bih više na tu temu. Biću neko vreme ovde, a onda ponovo nazad za Istanbul, jer posao i obaveze čekaju. Postoji mogućnost i da počnem da radim za indijsko tržište, ali o tom po tom, još sam u fazi pregovora – priča Travica i dodaje da u Turskoj nije pronašla srodnu dušu, iako je dugo boravila tamo:

– Nadam se da ću uskoro upoznati nekog muškarca, jer već mi je trideset. Vreme mi je, ali nikada ne bih bila sa Turčinom, oni su mi baš nikakvi – bila je iskrena manekenka koja je ovom prilikom i osvežila svoju frizuru, jer joj je najbolji beogradski frizer Peđa Božić posvetleo kosu.