Evo koje tipove žena muškarci ne vole

Vaša lepota bi možda zasenila čitav Holivud na crvenom tepihu, ali ako imate neke od ovih osobina, potrudite se da ih promenite ukoliko želite da vam jednog dana muškarac kaže da ste vi ona prava.

1. Gospođica „ljubomorna”

Ona je uvek nepoverljiva i sumnjičava. Iako je možda bila povređena u prošlosti, to nije izgovor da se žena tako ponaša u svim vezama. Zbog toga, u većini slučajeva muškarci raskidaju sa takvim devojkama, jer niko ne voli da stalno bude pod istragom i osudom.

2. Ona koja naređuje

U početku će devojka, koja voli da daje naredbe, muškarcima biti simpatična, jer vole ambiciozne žene koje znaju šta žele. Ali, nakon nekog vremena će shvatiti da to i nije tako sjajno, jer će se osećati kao da imaju drugu mamu, koja im stalno govori šta da rade, a to je nešto što najviše mrze. Ukoliko se prepoznate u ovakvom opisu, pokušajte da uradite nešto povodom toga.

3. Djevojka koja „igra igrice”

Nekada je sigurno zabavno igrati igrice, ali u dužem periodu to može uticati na vašu vezu. U početku će muškarac biti zainteresovan za devojku koju je teško osvojiti, ali nakon nekog vremena poželjeće da bude sa stabilnom osobom i onom koja čini da se oseća sigurno u vezi, a ne zaigranom devojkom, koja se trudi da bude nedostižna.

4. Žena koja traži očinsku figuru

Eksperti su rekli da ovaj tip žena izlazi sa starijim i imućnijim muškarcima, jer zapravo traži očinsku figuru. Jači pol će u početku sigurno biti polaskan što mlađe devojke žele da izlaze sa njima, ali će nakon nekog vremena shvatiti da one treba da riješe neke stvari prije nego što se skrase.

5. Osoba opterećena izgledom koja nikada ne jede

Najčešća greška koju žene prave ovih dana, jer žele besprekornu liniju, je ta da ne jedu. To nije zdravo ponašanje i u dužem periodu bi moglo da stvori neke ozbiljne posledice, prvo po zdravlje, a poslije i po odnos sa partnerom.

6. Partnerka koja želi da ga promijeni

Još jedna česta greška je ta da žene žele da promijene partnera kako bi odgovarao njihovim potrebama i željama. Možda i postoji muškarac koji će dopustiti da ga menjate, ali većina pripadnika jačeg pola ovakav tip žene smatra neprivlačnom.

7. Žena koja voli da tračari

Ovakva vrsta žene voli dosta da tračari, jer uživa da priča o drugim ljudima i njihovim problemima. To će možda u početku muškarcu biti interesantno, ali nakon nekog vremena jedina stvar koju će želeti da uradi je da ode.