Evo šta će vas oraspoložiti u ovom kišnom letu

U ovom letu ne možemo mnogo da uživamo u suncu, kad nam oblaci kvare lepo vreme. Kiša remeti naše dugo očekivano leto, ali nemojte da očajavate već zanimljivo upotpunite tmurne dane.

Hrana leči sve

Pošto vrelog leta nema na vidiku, opustite se i dajte sebi oduška bar kada je kalorična hrana u pitanju. Neraspoloženje izazvano kišnim danima najbolje se leči ukusnim špagetama u sosu od paradajza ili porudžinom vaše omiljene brze hrane. Nemojte preskočiti i slatki desert, jer svi dobro znamo koliko kutija sladoleda može da uteši nakon raskida.

Topli utešni napitak

Znamo da ne verujete šta čitate ali za ovako skoro jesenje vreme topli kakao ili slatka kafa će vam ulepšati dan. Napravite sladak koktel od kuvanog vina i cimeta i ušuškajte se u vaše omiljeno ćebence. Uživajte u romantičnom šuštanju kiše.

Odgledajte maraton filmova

Vikendom obezbedite sve filmove koje vas uveseljavaju i koji vam podižu raspoloženje. Znamo da će vas omiljeni glumac iznova i iznova oduševiti osmehom i šarmom sa malog ekrana. Pogledajde sve filmove i izgubite predstavu o sivoj realnosti u kojoj se nalazite i zaplovite u svet filmova.