Voditeljka Radija S Natalija Milosavljević pričala je u Lisabonu sa Balkanikom.

 

– Moramo da uđemo u finale! Mi smo spremni i opušteni. Pozivamo celu dijasporu da glasa za nas – kaže Sale.

Pevač Mladen tvrdi da će mu ova Evrovizija promeniti život, a našalio se da je morao da iskoristi priliku da se kroz Lisabon provoza pod rotacijom.

– Jeste mi se malo slošilo. Pritisak mi je mnogo skočio, pa je morala hitna pomoć da dođe po mene. Žao mi je što su se po medijima pojavile pogrešne informacije. Ja sam dobro, sve je u redu, spreman sam za nastup u četvrtak – ističe on.

Raduje se što nastupaju pod brojem 3 jer to je tradicionalan srpski pozdrav, što je i naglašavao u intervjuima.

– Prednost broja 3 je što su na početku večeri, dok su još gledaoci odmorni , pa će nas svi mnogo bolje zapamtiti – kaže.

Njegov favorit je Kipar, ali ne zbog pesme, nego zato što se njihova predstavnica oduševi kad god ga vidi. Misli da je odlično što je Portugal sveo sve nastupe na minimum, da se više ne skreće pažnja sa pesme.

– Sad su konačno sve zemlje izjednačene, i oni koji su mogli da ulože više novca u scenske efekte, i oni koji nisu. Sad je konačno ponovo pesma u prvom planu – kaže Mladen.

Balkanika nastupa u četvrtak, u drugoj polufinalnoj večeri.

Evo eksluzivnog snimka naših predstavnika na Evroviziji kako izvode pesmu ‘Naša deca’ u avionu, na putu za Lisabon:loading...