EVROVIZIJSKI HITOVI U X FAKTORU: Čiji nastup vam se najviše dopao?

Adnan i Tarik
Prva.rs/printscreen

Sinoć smo od 21h na Prvoj gledali nastupe osam sjajnih takmičara ‘’X Faktora’’ koji su izvodili neke od najpoznatijih evrovizijskih numera. Svi su oduševili publiku, dok je žiri imao podeljena mišljenja. Na kraju je takmičenje, zahvaljujući glasovima žirija, napustio Nikola Marjanović koji se u pesmi spasa borio sa Milanom Bukilićem. Nikolino izbacivanje izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama, a mi vas pitamo šta vi mislite - koji nastup se vama najviše dopao?

 

Lajv su otvorili Adnan i Tarik, ‘’povratnici’’ koji su sinoć prvi put nastupili uživo. Podigli su publiku na noge pesmom ‘’For Real’’ u svom prepoznatljivom beatbox stilu, a na sceni su im se pridružili i trubači što je izazvalo pravu euforiju. Žiri je za njih imao samo reči hvale.

Nakon njih je nastupio mladi Antonio Krištofić koji svakom svojom interpretacijom impresionirao publiku. Evrovizijkim hitom Zdravka Čolića ‘’Gori vatra’’ je oduševio žiri, ali je Tonči rekao da fali malo ‘’muškosti’’ nastupu.

Nikola Marjanović koji je sinoć, nažalost, napustio takmičenje, imao je, po Tončijevom mišljenju, najbolji nastup. Otpevao je Lakinu pesmu ‘’Pokušaj’’ koju je posvetio LGBT populaciji, a svojom energijom je ‘’zapalio’’ binu.

Šarmantna Jelena Đurić je pesmu ‘’Nebo’’ posvetila svojim prijateljima sa Evrovizije jer je dva puta nastupala za Srbiju kao prateći vokal. Jeleni su poruke podrške poslale Jelena Tomašević i Sara Jovanović. Žiri joj je skrenuo pažnju na male nepravilnosti u intonaciji, ali im se nastup generalno dopao.

Još jedan ‘’povratnik’’ Milan Bukilić je sinoć imao svoj prvi nastup uživo. Otpevao je pesmu ‘’Džuli’’ koju je posvetio svojoj mami. Dobio je aplauze od publike, a žiri se složio da je nastup bio šarmantan. Milan se našao u duelu sa Nikolom jer su imali najmanje glasova publike, ali ga je žiri ostavio u takmičenju.

Mlada Nina Simić je izvela numeru ‘’Euphoria’’ kojom je Lorin pobedila na Evroviziji. Za razliku od prošlonedeljnog lajva, sinoć nije imala problem sa grlom, ali je žiri imao dosta zamerki na njeno izvođenje za koje su rekli da je bilo puno falša.

Nakon nje je nastupio muški bend ‘’9Contol’’ sa pesmom ‘’Hold me now’’. Njihov nastup su pratile ovacije i aplauzi, a žiri je imao samo reči hvale za ove talentovane momke.

Poslednji je nastupio David Temelkov. Njemu je poruku podrške poslala Kaliopi čiju je numeru ‘’Crno i belo’’ pevao. Po mišljenju svoje mentorke Aleksandre Kovač, David je dominirao.loading...