FAN “OSVETNIKA” ZABRINUT: “NASA, molim vas pošaljite spasilački tim po Tonija Starka. Moj momak umire tamo”

Četvrti nastavak filmske verzije Marvelovog strip serijala "Osvetnici" nedavno je dobio svoj prvi trejler. Fanovi se još "oporavljaju" od onoga što su videli u trejleru. Tako je deo njih na Tviteru pokrenuo apel da NASA i Ilon Mask "spasu" Tonija Starka iz svemira.

instagram/robertdowneyjr

Mračni trejler dao je fanovima “Osvetnika” pregled dešavanja nakon što su njihovi junaci izgubili Tanos u takozvanom Večnom ratu. Kapetan Amerika tako više nema bradu, a Toni Stark se bori u svemiru, dok mu ponestaje hrane i kiseonika.

Takođe, nije jasno da li je Nebula sa njim ili nije. 

Ipak, moraćemo da sačekamo maj 2019. godine da saznamo da li će Stark biti spasen. U međuvremenu, verni fanovi dosetili su se jedne ideje – oni su se za svaki slučaj obratili Nasi i kompaniji “Spejs iks” Ilona Maska, kako bi osigurali da se njihov junak bezbedno vrati na Zemlju.

NASA, molim vas pošaljite spasilački tim po Tonija Starka. Moj momak umire tamo – jedan je od komentara na Tviteru.

Prestanite sa svim drugim stvarima i idite po Tonija Starka i spasite ga… Ili ćete platiti za to… Idite, idite, idite… – glasi drugi tvit.

Nestao je čovek Toni Stark poznatiji kao Ajronmen ili Robert Dauni. On je na brodu “Milano” sa devojkom Nebulom. Ostao je bez hrane i vode pre pet dana, ne znamo koliko dugo će da preživi. Primili smo poruku juče – kaže jedan tviteraš.

Toni stark je nasukan i umire negde u svemiru. NASA neće da ga spase. Molim te, možeš li ti? – rekao je jedan korisnik Tvitera obraćajući se Ilonu Masku.

Film, koji će premijerno biti prikazan 3. maja 2019. godine, nosi naslov “Avegners: Endgame” i predstavlja direktan nastavak ovogodišnjeg blokbastera “Avengers: Infinity war”.

Režiju filma potpisuju braća Entoni i Džo Ruso, po scenariju koji su napisali Kristofer Markus i Stiven Mekfili. 

Uloge tumače: Robert Dauni Džunior, Kris Hemsvort, Mark Rufalo, Kris Evans, Skarlet Johanson, Benedikt Kamberbač, Don Čedl, Tom Holand, i drugi.