Mračni trejler dao je fanovima “Osvetnika” pregled dešavanja nakon što su njihovi junaci izgubili Tanos u takozvanom Večnom ratu. Kapetan Amerika tako više nema bradu, a Toni Stark se bori u svemiru, dok mu ponestaje hrane i kiseonika.

Takođe, nije jasno da li je Nebula sa njim ili nije. 

Ipak, moraćemo da sačekamo maj 2019. godine da saznamo da li će Stark biti spasen. U međuvremenu, verni fanovi dosetili su se jedne ideje – oni su se za svaki slučaj obratili Nasi i kompaniji “Spejs iks” Ilona Maska, kako bi osigurali da se njihov junak bezbedno vrati na Zemlju.

NASA, molim vas pošaljite spasilački tim po Tonija Starka. Moj momak umire tamo – jedan je od komentara na Tviteru.

Prestanite sa svim drugim stvarima i idite po Tonija Starka i spasite ga… Ili ćete platiti za to… Idite, idite, idite… – glasi drugi tvit.

Nestao je čovek Toni Stark poznatiji kao Ajronmen ili Robert Dauni. On je na brodu “Milano” sa devojkom Nebulom. Ostao je bez hrane i vode pre pet dana, ne znamo koliko dugo će da preživi. Primili smo poruku juče – kaže jedan tviteraš.

Toni stark je nasukan i umire negde u svemiru. NASA neće da ga spase. Molim te, možeš li ti? – rekao je jedan korisnik Tvitera obraćajući se Ilonu Masku.

Film, koji će premijerno biti prikazan 3. maja 2019. godine, nosi naslov “Avegners: Endgame” i predstavlja direktan nastavak ovogodišnjeg blokbastera “Avengers: Infinity war”.

Režiju filma potpisuju braća Entoni i Džo Ruso, po scenariju koji su napisali Kristofer Markus i Stiven Mekfili. 

Uloge tumače: Robert Dauni Džunior, Kris Hemsvort, Mark Rufalo, Kris Evans, Skarlet Johanson, Benedikt Kamberbač, Don Čedl, Tom Holand, i drugi.loading...