Fanovi će biti oduševljeni! Osim nastavka domaći film “PORED MENE” dobija i MJUZIKL

Naši omiljeni maturanti, iz hit filma iz 2015. godine "PORED MENE", uskoro u mjuziklu na programu RTS - a, a naredne godine i u filmskom nastavku pod nazivom "PORED NAS"!

Promo

Očekivani nastavak, “PORED NAS” svoje junake uvodi u još ekstremniju i još intenzivniju priču – Lazar (Slaven Došlo), Strahinja (Nikola Glišić), Tadija (Darko Ivić), Jelena (Milica Majkić), Isidora (Gorica Regodić), Sofija (Jelena Puzić), Srba (Nikola Dragutinović), Sandra (Matea Milosavljević), Kosta (Marko Panajotović), Raša (Rastko Vujisić), Dobrica (Anđelko Beroš) i drugi, posle sedam godina.

Pre filmskog nastavka “PORED NAS” bićemo u prilici da naše omiljene likove gledamo u mjuziklu “PORED MENE” koji će biti emitovan na programu Radio Televizije Srbije.

Ovaj projekat inspirisan je muzikom naše rok legende, Nikole Čuturila – Čuture, u režiji Stevana Filipovića.

– Mjuzikl je smešten leto pred raspust. To je treća godina, dakle, oko 6 meseci pre filma “Pored mene”. Naši likovi su mlađi, i možda još nezreliji nego u filmu. Najkraće rečeno, centralni motiv priče je praštanje. Namerno ili slučajno, naši junaci svojim postupcima dovedu druge u neprijatne situacije, ili ih povrede, a onda, kao i u filmu, neki od njih to razumeju, i izvuku “lekciju” iz svega što se desilo, nauče vrednost izvinjenja i praštanja, a neki ne. Ton mjuzikla je naravno dosta veseliji i lepršaviji od “Pored mene”, ali sve grupe iz filma su tu – ističe reditelj filma, mjuzikla i očekivanog nastavka.

Dok ne saznamo nešto više o ovom zanimljivom muzičkom projektu, pogledajte trejler za nastavak filma: