“FANOVI ĆE BITI ŠOKIRANI”: Arja Stark otkrila kakav je kraj Igre prestola (VIDEO)

Fanovi serije "Igra prestola" s nestrpljenjem čekaju premijeru osme i poslednje sezone, koja će biti emitovana u aprilu ove godine, a jedna od glavnih glumica poručuje da je kraj razočaravajući.

printscreen/youtube.com/GameofThrones

I dalje se sve drži u strogoj tajnosti, a glumci se trude da otkriju manje detalja, ostavljajući tako fanove u iščekivanju. Jedna od glumica, Mejsi Vilijams nedavno je za medije izjavila da je završna sezona nešto što će razočarati mnoge.

– Mislim da niko neće biti zadovoljan završetkom. Niko ne želi da se serija završi, čak i ja volim da je gledam i jako sam ponosna na poslednju sezonu. Ali mislim da će fanovi biti šokirani krajem i da će otkriti da nema nikakve veze sa onim što su očekivali – rekla je Mejsi.

Fanovi su odmah počeli da raspravljaju o tome na koje se sve načine može da se interpretira ova izjava, te neki zaključuju da treba da se pripremimo i za ono najgore. Mejsi nije želela da otkrije konkretne detalje, te je savetovala da se fanovi strpe do aprila jer će tako više uživati u seriji.