Lejdi Gaga (33) i Bredli Kuper (44) imali su glavne uloge u filmu “Zvezda je rođena”, a izvor blizak njima otkrio je kako će se ponovo naći zajedno na filmskom platnu, piše HoolywoodLife.

A, reč je o nastavku Marvelovog filma “Čuvari galaksije 3”.

Fanove na društvenim mrežama ova vest je posebno oduševila jer su dugo priželjkivali da pevačica i glumac ponovo “završe zajedno”.

“Hemija na setu prošlog filma je bila bolesno jaka. Tada je bio sa Irinom Šajk, a sada (kada više nisu zajedno) možemo svašta očekivati, samo su neki od komentara fanova.

Međutim, ima i onih koji su se naljutili zato što Gagu i Kupera “guraju zajedno” tamo gde im “nije mesto”: “On je glumac. OK, to razumijem. Ali, Gaga nije baš oduševila glumom nego pevanjem. Neka se i dalje time bavi. Previše ih ima.”

Za novi nastavak Marvelovog filma objavljena su samo neka imena glumačke postave, ali priča se da će Bredli dobiti ulogu Rocket Racoona, dok će Gaga biti njegova izabranica Lylla.

– Njihovi likovi su animirani, ali svejedno i to je dosta uzbudljivo. Vrlo je verovatno da će se to i ostvariti – rekao je izvor.

Neki su u tome videli priliku da popularni tandem još jednom zajedno otpeva pesmu “Shallow” iz filma “Zvezda je rođena”. Ipak, izvor je ispričao kako se to verovatno neće dogoditi.

– Oni znaju da je taj film bio veliki trenutak i vrlo poseban i nikad neće zaboraviti izvedbe, posebno onu na dodeli Oskara. Ali, sigurno je neće ponovo izvoditi jer ne žele uništiti istoriju koju su s njom do sada stvorili – objasnio je izvor blizak pevačici i glumcu…loading...