Fanovi rekli svoje: Ovo je i zvanično NAJVEĆI ROK GITARISTA svih vremena (FOTO)

Brajan Mej proglašen je za najvećeg rock gitaristu svih vremena, kažu rezultati ankete magazina ''Total Guitar'', a reklo bi se da i ostali majstori električne gitare se u potpunosti slažu s rezultatom

Gitara
Pixabay.com

Gitarista ”Extreme” tim povodom na je napisao : “Ti ste prvak prijatelju. Srećan sam što si dobio ovo sjajno priznanje”, napisao je Nuno”.

Slično je reagovao i po mnogima bolji gitarista od Meja, Stivi Vaj: “Ovo je po meni potpuno odgovarajuće priznanje. Čestitam Bri. Uvek ćeš biti moj junak”.

Što se tiče izglasavanja na prvom mestu, Mej je rekao: “Apsolutno sam bez reči. Moram reći da je to potpuno neočekivano.” On nastavi: ’’Očigledno me je duboko dirnulo što ljudi tako misle i osećaju prema meni. Pretpostavljam da mi ovo govori da je ono što sam učinio uticalo na ljude i to mi mnogo znači.Nikada neću tvrditi da sam sjajan gitarista u smislu, znate, virtuoza. Pretpostavljam da samo pokušavam da sviram od srca i to je stvar”.

Upitana za gitarista koji je došao pod brojem dva, Maj je rekao: “Džimi Hendriks je, naravno, moj broj jedan. I uvek sam to govorio. Za mene je još uvek nešto neljudsko. Kao da je stvarno došao sa vanzemaljske planete, i nikad neću znati kako je to uradio.Nikad ne prestajem da učim od Džimija”.loading...