FANOVI REVOLTIRANI: Hrvatska “POKRADENA” na Evroviziji, oglasila se i njihova pevačica (VIDEO)

Niko od suseda se nije plasirao, ali zbog nje mnogi žale!

printscreen

Nakon prve polufinalne večeri “Evrovizije” u Roterdamu poznat je deo finalista koji će se “boriti” za laskavu titulu pobednika prestižnog muzičkog takmičenja.

Prethodne noći, 18. maja, predstavilo se 16 zemalja, ali u finalu nema mesta za sve. Nijedna zemlja eks-Jugoslavije nije prošla u finale, a mnogi fanovi ovog popularnog takmičenja komentarišu da je “nepravda što hrvatska predstavnica, Albina, nije prošla u finale”.

Masovne su reakcije putem društvenih mreža gde je konstatovano da je “Hrvatska pokradena” i kako je njihovoj predstavnici nepravedno uskraćen prolaz dalje.

U finalu koje se održava 22. maja gledaćemo Norvešku, Izrael, Rusiju, Azerbejdžan, Maltu, Litvaniju, Kipar, Švedsku, Belgiju i Ukrajinu.

Pogldajte neke od masovnih protesta sa socijalnih mreža jer Albina nije prošla u finale:

“Ljudi, nemojte biti tužni, nemojte biti razočarani… jer mi nismo, ja sam stvarno super! I ja vam stvarno sa sigurnošću kažem da mi u zadnjih par godina nismo imali bolji nastup. Mi smo se toliko trudili”, rekla je Albina u Instagram lajvu, odmah nakon završetka prve polufinalne večeri.

Inače, ovogodišnja Evrovizija održava se pod sloganom “Otvori se” (Open up), sa idejom da se ljudi otvore jedni pred drugima, ali i prema različitostima koje ih krase. Vlada Holandije odobrila je da se takmičenje održi uz ograničen broj gledalaca i strogo poštovanje mera, kako bi se osigurala zdravstvena sigurnost fanova, takmičara, timova, novinara, organizatora.

Podsetimo, Srbiju će, druge polufinalne večeri, 20. maja, predstaviti grupa “Hurricane”, sa pesmom “Loco Loco”, a devojke iz pomenutog sasatava oduševile su evrovizijsku publiku na probama i druženju sa medijima.