FANOVI SU OVO DUGO ČEKALI: Angellina i Emina objavile duet (VIDEO)

Za kraj projekta S music by Angellina - duet! Pesma se zove Deža vu, pevaju Angellina i Emina, a muziku i tekst je napisala Angellina, kao i do sada u ovom projektu Radija S.

Promo/Radio S

– Snimanje spota je išlo lagano, brzo i zabavno, kao da se znamo 100 godina, sve je teklo glatko. Upoznale smo se preko Radija S zbog ove saradnje ali slažemo se kao da delimo mozak – Angelina je oduševljena saradnjom.

Emina potvrđuje.

– Sve je bilo fenomenalno, ekipa je bila dobra, od stajlinga, preko vizuala. Meni je najvažnije da postoji sinergija. Kad se Angellina pojavila sa prvom pesmom, kad sam čula njenu boju glasa, kad sam je čula kako peva, rekla sam da je jedan od nadolazećih kantautora. Ja to jako cenim, posle škole Dina Merlina, oduvek sam to više cenila nego samo pevanje. Angellina je na putu da postane veliki kantautor. Pre svega je odličan pevač i dobar čovek, što je najbitnije – ističe.

– Meni je ovo ostvarenje snova. Nikad nisam bila ničiji fan, ali sam za Eminu uvek imala veliki rispekt i njen sam fan doslovno. Ugledala sam se na nju, ona je jedna od retkih kantautorki kod nas. To je meni za ozbiljno poštovanje, jer ona je ceo paket. Ne zna se da li je lepša , lepše peva ili lepše piše i komponuje – rekla je Angelina.

Kažu da je ovo ženska pesma, da će je voleti i oni koji ne slušaju ovu vrstu muzike.

– Moja sestra je odlepila na pesmu, znači dopašće se svima. Angellini i meni su se toliko poklopile frekvencije da se nekad ne zna koja peva i čiji se glas čuje – ističe Emina.

Ovo je poslednja pesma u projektu Radija S kao možda najlepši poklon pred doček Nove godine.