FANOVI U ŠOKU: Najnovije paparaco fotografije otkrile kako Tom Kruz STVARNO izgleda (FOTO)

I poznati stare, te ma koliko na platnu i sa scenskom šminkom izgledali drugačije, u stvarnom životu se bore ne mogu sakriti.

Printscreen

Tom Kruz (58) odnedavno boravi u Rimu, gde snima sedmi nastavak filma „Nemoguća misija“, a ekipa koja radi na njemu do sada je viđena u skoro celom gradu.

Sada su veliku pažnju privukli snimajući u blizini Koloseuma, gde su fotografi uočili poznatog glumca.

View this post on Instagram

Tom Cruise ask “how are you”? #Repost From @tomcruiseandthecruisers . #TomCruise #missionImpossible #MI7 #MissionImpossible7 #MI7MI8 #Rome #Italy

A post shared by Tom Cruise (@tomcruiseconfidential) on

Tom se spremao za scenu u kojoj vozi policijski motor italijanske policije ne obraćajući pažnju na okolinu i dogovarajući se sa ekipom kada su nastale fotografije na kojima se vidi koliko je glumac ostario.

Veliki podočnjaci i bore veoma su uočljivi, što se ne može videti na zvaničnim fotografijama sa seta, na kojima mu je lice iščišćeno od znakova starenja koliko god je bilo moguće.

„Nemoguću misiju 7“ režira Kristofer Mekari, a 19. novembra sledeće godine očekuje se premijera filma. U sedmom nastavku ponovo glume Henri Černi, Sajmon Peg, Rebeka Ferguson, dok se od novih lica pojavljuju Hejli Otvel, Pom Klementif, Esai Morales.