FANOVI U ŠOKU: Popularna reperka se POVLAČI SA MUZIČKE SCENE, a OVO je pravi razlog!

Reperka je svojom objavom šokirala brojne fanove na društvenim mrežama!

niki minaž
printscreen

Reperka Niki Minaž (36) oglasila se putem društvenih mreža i sve iznenadila odlukom da se povlači sa muzičke scene. Ona je na svom Tviter nalogu poručila da je odlučila da se posveti porodici i da se povuče sa scene.

Mnogi njeni fanovi poručili su joj da prestane da se šali sa takvim stvarima i da ne veruju u to da ozbiljno želi da se povuče sa scene s obzirom da je u februaru ovde godine najavila kako je završila svoj peti album, ali bez objave o tačnom datumu izlaska istog.

– Odlučila sam da se povučem i zasnujem svoju porodicu. Znam da ste sada mnogi srećni. Fanovi, nastavite da me predstavljate dok god sam živa. Volim vas – napisala je ona na društvenim mrežama.

Niki je u junu ove godine otkrila da planira venčanje sa svojim dugogodišnjim dečkom Kenetom Petijem (41), a zatim je u avgustu na Tviteru promenila ime u “Gospođa Peti” pa se po medijima šuškalo da se reperka tajno venčala.

Niki je često isticala da je jako srećna i ispunjena zbog ljubavi koja joj se desila, bez obzira na to što njena veza nije naišla na pozitivne komentare među njenim fanovima.

Reperkini fanovi uopšte nisu zadovoljni odabirom njenog partnera i osporavaju njenu vezu, zbog malo većeg kriminalnog dosijea kojim Kenet može da se “pohvali” – ubistva i pokušaja silovanja maloletnice.

Izvođačica hitova “Starships”, “Super Bass”, “Bang Bang” i “Anaconda” probila se na američku i svetsku muzičku scenu pre 10 godina svojim prvim albumom “Pink Friday”.

Niki Minaž
[email protected]

Jedna je od svega nekolicine uspešnih ženskih repera, u karijeri je prodala 20 miliona singlova kao solo izvođačica, 60 miliona singlova u saradnji s drugim pevačima i više od pet miliona albuma, što je čini jednom od “najprodavanijih” muzičarki na svetu.

Minaž je osvojila šest American Music Awards nagrada, po četiri MTV i Billboard Music Awards nagrade, te 10 nominacija za Grammy, postala kontroverzni sudija u šou “American Idol”, te je 2016. uvrštena na listu 100 najuticajnijih ljudi na svetu magazina “Time”.loading...