FANTASTIČNA PONUDA: Obiđite Dubai u jednom danu – IZ FOTELJE! (360° VIDEO)

Dubai
Printscreen

Znamo da ništa ne može da zameni pravo putovanje, ali kada niste u mogućnosti da spakujete kofere i odlepršate, onda vam ovakvi snimci bar malo nahrane dušu.

 

Ujedinjeni Arapski Emirati sve su popularnija turistička destinacija za putnike iz Srbije, ali i iz svih zemalja širom sveta. Dubai, sam po sebi, privlači milione turista koji, naročito tokom sezone zimskih odmora, hrle u grad na Arapskom moru kako bi se utoplili i uživali u ovoj modernoj oazi.

Osim što možete videti čuvenu Burdž Kalifu (u kojoj se nalazi i najluksuzniji hotel na svetu, pogledajte ga OVDE), najvišu zgradu sveta, kao i Palm Džumeira – veštačko ostrvo, Dubai će vam ponuditi još mnogo toga. Ovaj grad se neprekidno trka sa samim sobom, pa je tako iz sezone u sezonu sve primamljiviji.

Oni koji su već posetili UAE i Dubai predlažu vam da ne propustite tematske parkove, ali ni šoping centre – svakog januara u Dubaiju se održava šoping festival. 

Ljubitelji ekstremnih sportova svakako će uživati gde god da krenu, a poznato je da u Dubaiju možete i da skijate! Plaže su, kako neki kažu, ostvarenje snova, a ovaj grad krasi i činjenica da je izuzetno gostoprimljiv.

Pogledajte kako izgleda obilazak Dubaija u jednom danu – odnosno, najzanimljivije ponude ovog grada, i to snimano tehnologijom 360°.loading...