FEBRUAR JE MESEC LJUBAVI I SEKSA: Saznajte kog datuma će vam se POSREĆITI

dupe
Pixabay.com

Sa kim vas čekaju prijatni susreti i koji su vam srećni dani za ljubav pogledajte u sledećoj astro prognozi.

 

Ovan

Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju. Budite iskreni u izražavanju svojih osećanja. Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 10, 11, 12. i 15. Februar. 

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Vodolijom i Devicom. 

Bik

Početkom februara imaćete utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom i da otvoreno preispitate zajedničke planove. Nemojte zavaravati sebe da je moguće sve držati pod strogom kontrolom , opustite se.

Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i pažnju će vam privući osobe različitih profila. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor. 

Vaši srećni dani za ljubavne susrete: 7, 9, 11. i 13. februar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi očekuju sa Ovnom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama. 

Izbegavajte konflikte sa Rakom, Lavom, Bikom, Devicom, Blizancima, Škorpijom i Jarcem.

Blizanci

U sjajnoj ste formi i stalo vam je da se predstavite u odličnom svetlu pred osobom koja vam se dopada. Ako ste slobodni, predstoje vam zanimljivi kontakti. Priželjkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidašnjom osobom. Vaši srećni dani za ljubavne susrete, 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. i 15. februar.

Skladni ljubavni odnosi očekuju vas sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Jarcem i Ribama.Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom i Vodolijom.

Rak

Ovog febraua bićete u prilici da ostvarite nove ili neobične emotivne kontakte. Imponuje vam saznanje da pobuđujete pažnju i ostavljate dobar utisak na okolinu. Ako ste slobodni, očekuju vas zanimljivi susreti. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu.

Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12. i 14. februar. Prijatni susreti očekuju vas sa: Bikom, Rakom, Lavom i Devicom. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Vagom i Strelcem. 

Lav

Imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve što je u skladu sa vašom prirodom. Čini vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pa su moguće svađe i promene raspoloženja.

Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje,ali impulsivna reakcija možu da vas navede na pogrešnu odluku. Ako steslobodni, u periodu od 11. februara, očekuju vas novi susreti i različiti pozivi. Ipak, sada ste više zainteresovane za neformalne kontakte nego za emotivno vezivanje.

Vaši srećni dani za ljubavne susrete: 7, 8, 9, 12, 13. i 14. februar. Skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa Bikom, Rakom, Devicom, Škorpijom, Vagom, Jarcem i Ribama.Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom.

Devica

Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Prija vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. Imate predosećaj da Vam predstoji nova ljubavna romansa ili zanimljivi emotivni susreti.

U skladu sa svojim temperamentom, delujete izazovno i neodoljivo. Neko u Vama podstiče emotivni zanos i inspiraciju.Vaši srećni dani za ljubavne susrete,: 1, 3, 5, 8, 9, 11, 13. i 14. februar.

Skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Škorpionom, Vodolijom i Ribama. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Bikom, Blizancima, Rakom, Devicom, Jarcem i Vodolijom.

Vaga

Nadate se harmoničnom odnosu ili novoj ljubavnoj romansi, a upravo sada je možete i ostvariti. Nemojte da se zadržavate na nekim stvarima iz prošlosti, već se slobodno prepustite novim poznanstvima. Ako ste slobodni, predstoji vam nova ili iznenadna ljubavna romansa.

Vaši srećni dani za ljubavne susrete su: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13. i 14. februar. Skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Bikom, Devicom, Lavom, Škorpijom, Jarcem, Strelcem, Ribama i Blizancima. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Rakom, Vagom i Vodolijom. 

Škorpija

Voljena osoba vešto koristi vašu rasejanost kako bi došla do svojih ciljeva. Budite oprezni i pokažite da ne može da manipuliše s vama.Ako ste slobodni prepustite se flertovanju i pružite šansu osobi koja vas već duže vreme posmatra.Vaši srećni dani za ljubavne susrete su: 3, 4, 7, 8, 9, 13. i 15. februar.

Skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Lavom, Vagom, Škorpijom, Jarcem i Vodolijom. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Devicom, Ribama, Ovnom i Strelcem.

Strelac

Ukoliko ste imali problema sa voljenom osobom, februar je mesec kada treba da se potudite da sačuvate jubavnu sreću- Ako ste slobodni osoba u znaku Lava ili Ovna već duže vreme želi da vam priđe i pravo je vreme da im pružite šansu. Vaši srećni dani za ljubavne susrete su: 1, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. februar.

Skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpijom i Jarcem.

Jarac

Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom.Ako ste slobodni čekaju vas ljubavne avanture.Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 4, 6, 7, 8, 12, 13. i 15. februar.

Skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribama. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strelcem i Vodolijom. 

Vodolija

Uživate u ljubavi i pažnji voljene osobe i trenutno vam je ljubav glavna stavka. Osoba iz prošlosti ima afinitete da vas vrati u život, budite oprezni oko 11. Februara. Ako ste slobodni opustite se i prepustite se čarima zavođenja, samo vodite računa da ne preterate.

Vaši srećni dani za ljubavne susrete su: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 12, 13. i 15. februar. Skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Ovnom, Bikom, Rakom, Devicom, Vagom, Škorpijom, Strelcem i Ribama. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Lavom, Jarcem i Vodolijom.

Ribe

Ovog meseca delujete vrlo zanosno i energično što vašem partneru i te kako prija. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare. Vodite računa da ne pretereate i izazovete partnerovu ljubomoru. Vaši srećni dani za ljubavne susrete, su: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 13. i 14. februar.

Skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Ovnom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribama. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vagom, Strelcem i Vodolijom.