Feng šui tajna za privlačenje BLAGOSLOVA U DOM: Ritual sa plamenom sveće čisti kuću od LOŠE ENERGIJE

Magičan ritual sa plamenom sveće privlači blagoslove u dom - feng šui tajna za energetsko čišćenje prostora!

Pixabay.com

Iako meditirate, trudite se da izbegnete negativne vibracije i redovno čistite auru, vaša energija ne može biti potpuno zdrava dok se u vašem domu skriva negativnost, piše Lovesensa.

Uravnotažena energija pozitivno utiče na telo i dušu, a tako se i energija u domu odražava na vaše raspoloženje i svakodnevni život. Sve što poklonite svom domu, zapravo ste poklonili sebi. Zato probajte ovaj čuveni feng šui ritual za privlačenje blagoslova u dom…

Ovaj ritual se izvodi nakon što očistite dom, jer nered blokira pravilan tok energije. Takođe, izvodi se pri useljenju u novi dom ili kada se neko nov useli u kuću.

Ritual možete izvoditi sami, ali se preporučuje da ga isprobate sa članovima porodice i prijateljima. Vaše zajedničke molitve, želje i rituali pojačaće pozitivne vibracije koje treba da ispune dom.

Postoji 5 koraka za izvođenje ovog feng šui rituala:

1. Pustite opuštajuću muziku i zamolite prijatelje i porodicu da stanu u krug.

2. Budite zahvalni za sve što imate u svom domu i reči zahvalnosti naglas izgovorite.

3. Zapalite roze sveću (roze je boja ljubavi i nežnsoti), a zatim je dajte svakom čalnu porodice u krug i neka svako izgovori spisak pozitivnih želja koje se odnose na vaš dom.

4. Sveću prenesite i kroz ostale prostorije u kući izgovarajući afirmacije, a zatim je stavite u svećnjak u centru doma i ostavite je da izgori do kraja.

Feng šui stručnjaci veruju da svetlost sveće privlači ljubav, harmoniju i mir u dom, dok plamen sveće odbija tamnu energiju. U ovom ritualu veliku ulogu ima i zahvalnost, pa ukoliko ste iskreno zahvalni na svim dobrim stvarima koje Univerzum šalje svakodnevno, dobićete još više blagodeti.

Uživajte u svom energetski pročišćenom domu!

Napomena: Budite oprezni sa svećom i ne ostavljajte je da gori ukoliko niste u toj prostoriji!