FENG ŠUI TRIK: Da bi vam bio sve puniji, novčanik mora da bude OVAKAV!

Novčanik
Pixabay.com

Pažljivo izučite kakav novčanik treba da nosite u 2017. godini da biste bili bogatiji!

 

Ima li zaista ikakve veze kakve je boje naš novčanik s činjenicom da li je on više pun ili prazan? Ako je verovati feng šuiju – ima!

Svaka boja vezana je uz određene elemente, pa ako ste rođeni u znaku vode, vatre, zemlje ili vazduha, morate pažljivo izabrati boju prema elementu u kojem ste rođeni, savetuju na portalu Feng šui za početnike. 

Plava – Plava boja simbolizuje da će vam novac iscureti iz ruku baš poput vode pa se nikako ne preporučuje kao izbor za vaš novčanik. 

Crvena – Slično je i s crvenom bojom koja simbolizuje vatru pa se veruje da će “sagoreti” prilike za bogatstvom za osobe koje nisu rođene u elementu vatre ili zemlje. 

Crna – Predstavlja bogatstvo i napredak. Ako želite ostvariti napredak na poslovnom i finansijskom planu, crni novčanik je pravi izbor za osobe rođene u znaku vode. 

Smeđa – Ovo je prava boja za osobe koje se trude da uštede novac ili da troše što manje. Odličan je izbor za osobe rođene u elementu vatre ili vode.

Zelena – Simbolizuje rast i život pa je u feng šuiju zelena biljka nezaobilazna u domovima ljudi koji žele ostvariti napredak na ličnom i poslovnom planu. Ili krenuti u nove, uspešne početke. Preporučuje se osobama rođenima u znaku zemlje.