Lexington bend nastupio je za dan zaljubljenih u hali Borik u Banja luci, koja je bila premala da primi sve one koji su želeli da uživaju u koncertu šarmantnih momaka.

 

Momci iz benda Lexington, još jednom su pokazali da njihovi koncerti svaki put zabeleže rekordnu posećenost, te su izlaskom na scenu izazvali ovacije i vrisku, prvenstveno ženskog dela populacije. Već pri prvim taktovima pesme “U srce udaraj” kojom su počeli nastup, nastala je žurka kakvu su svi dugo priželjkivali.

Hitovima “Dobro da nije neko veće zlo”, “Pijane usne”, Ma sretno”, pa sve do pesama sa novog albuma “Balkanska pravila”, kada je nastala opšta euforija. Uvek raspoloženi i zaduženi za sjajnu atmsferu, momci iz Lexingtona nisu publici dozvolili ni na trenutak da odmore, te su ih celo veče držali raspoložene na nogama.

Sjajan koncert i fenomenalna atmosfera potrajala je do duboko u noć, a da je provod zaista bio nezaboravan, govore i prezadovoljna lica publike, koja je prepuna utisaka napustila najpopularniji koncert Lexington benda u Banja luci.loading...