Fetiši na granici ekstremnog: Ovo je nešto najčudnije što ćete čuti u životu

Neki fetiši su na granici ekstermnog. Sledećih 4 fetiša su jedni od njih.

Ove fetiše koje je izabrao portal „dirtytalk101”, će biti našto najčudnije što ste u životu čuli!

Rastezanje i povećavanje grudi

Ne radi se o muškarcima i ženama koji vole velike grudi. Nekim ljudima uzbuđenje povećava zloćasta pomisao da bi se dojka jednostavno rastegnila i povećala pred njihovim očima. Kako je to fizički neizvediv fetiš, mnogo njih koji to vole pomažu sebi s balonima ili lutkama na naduvavanje.
Seks sa insektima

Da, dobro ste pročitali. Seks sa insektima je jedan od izuzetno neobičnih fetiša, o kom niko ne govori, ali postoji. Naravno, nije reč o pravom seksu s insektima već o prisutnosti insekata koji prelaze po telu fetišiste za vreme seksa. Ukoliko vam ovo izazviva nelagodu, pričekajte do sledećeg fetiša.
Lažna nekrofilija

Seks sa mrtvim telima je jedan od najčudnijih i najizopačenijih fetiša. Kako je ovaj fetiš vrlo teško izvodljiv, mnogi nekrofili pri seksu s partnerima mogu da zahtevaju od njih da nepomično leže kako bi glumili mrtvaka. U ovom slučaju čovek se ne može ne zapitati – ko je neobičniji: onaj koji od osobe zahteva da se pravi mrtva ili onaj koji tu želju ispunjava i pravi se mrtav?
Plišofilija

Pitate se šta je pliš-o-filija? Kao što i sama reč kaže to je fetiš sa plišanim igračkama. Neki od od plišanih životinja ne mogu da se odvoje ni u odrasloj dobi, pa ih pretvaraju u seksualne objekte ili tačnije u fetiš. Neki se čak i oblače u njih, a postoje i susreti takvih „plišanih fetišista”.