FORE NA KOJE PADA SVAKA ŽENA: Ovo su potezi koji će je osvojiti više od žestokih mišića!

Ljubav
Pixabay.com

Anketa sprovedena na 2000 ispitanica širom sveta otkrila je koji muški potezi i navike nepovratno osvajaju ženska srca. Pronađite ih i proverite ima li istine u tome!

 

1. Prema svima se odnosi s poštovanjem, bez obzira na to jesu li u pitanju ljudi koje poznaje ili slučajni prolaznici. 

2. Pomaže u kućnim poslovima. Ne deli ih na muške ili ženske nego će se bez problema prihvatiti pranja sudova, čišćenja prašine i slaganja osušenog veša.

3. Umesto slanja SMS poruke radije zove. Prijatnije mu je da čuje glas partnerke nego da kucka po ekranu.

4. Ne boji se da pokaže nežnost u javnosti, čak ni kada je okružen velikim brojem ljudi.

5. Uvek otvara vrata i pridržava kaput. Čak će najveće feministkinje priznati da je to samo izraz pristojnosti i dobrog vaspitanja, a ne stereotipni gesti koji ženu stavlja u podređen položaj.

 

6. Zaplesaće iako možda ne voli ili ne zna da igra. Neće odbiti ples na svadbi zajedničkih prijatelja iako baš i nije Travolta na podijumu, ali važno mu je da usreći partnerku.

7. Prirediće malo iznenađenje bez velikog povoda. Poruka na frižideru, omiljena čokolada na jastuku, masaža stopala nakon posla.

8. Zanimaju ga njeni hobiji. Ne ignoriše njena interesovanja već želi da zna više i da sudeluje u njima.

9. Skuvaće joj večeru. Možda se ne razume u komplikovane kulinarske tehnike, ali ima volju da priredi nešto svojoj dragoj pa makar to bilo najjednostavnije moguće jelo.

10. Drži se svojih obećanja. Njegova reč je zakon i nikada neće prekršiti dato obećanje.

 

11. Provodi vreme s njenim prijateljicama. Ne izbegava žensko društvo i rado će se pridružiti izlasku na koji je pozvan.

12. Spremno sluša njene probleme. Nije odsutan kada ona želi da mu poveri neki problem nego je sasluša i da joj savet.

13. Ne stidi se svojih emocija. Većina muškaraca ne želi da se odrekne mačo imidža, ali najveći frajeri znaju da pokazivanje ranjivosti neće oterati ženu nego će u njoj stvoriti osećaj poverenja. 

14. Spreman je na kompromis. Možda se ne slaže sa svim njenim odlukama i potezima, ali shvata važnost kompromisa i u vezi i pokušaće da pronađe rešenje koje će zadovoljiti obe strane.

15. Podržava njene ciljeve. Ne ismejava ambicije i snove svoje partnerke nego joj je najveća podrška.

 

16. Zna da se brine sam o sebi. Nema ništa seksipilnije od muškarca koji se savršeno snalazi kada je sam kod kuće i može sve da drži pod kontrolom.

17. Iskreno će priznati šta mu smeta u vezi. Neće to zadržavati u sebi nego će reagovati na vreme jer želi da budete srećni i zadovoljni.

18. Neće bespotrebno spominjati bivše devojke. Kada su prošle veze tema razgovora onda će otvoreno razgovarati o tome, ali ne pada mu na pamet da svako malo spominje bivše devojke ili da poredi sadašnju s njima.

19. Upoznaće partnerku sa svojim prijateljima. Važno mu je da ona postane deo njegovog društva.

20. U intimnim trenucima njoj daje prednost. Pazi na njene želje i potrebe, a upravo je to jedno od najvažnijih pravila Kama Sutre.